Bladwijzers

Koninkrijk

Alternatieve namen: Koninkrijk

Om kennis te maken met een geweldige online spel dat u zal verleiden met niet een uur, het geesteskind van studio SKAZKA - spel Kingdom. Grote veeleisend aan middelen van een computer graphics, en tegelijkertijd is goed genoeg en kleurrijk in de eerste minuten van de wedstrijd zorgt voor een prachtig uitzicht op het spel. Kingdom spel geen zware computers nodig - slechts gemiddeld machine voor kantoorwerk (Intel Celeron 900, 128 mb RAM, geluidskaart en een internetverbinding natuurlijk). Belgium Online registratie is eenvoudig en duurt minder dan 5 minuten. Om een ​​teken te registreren is niet nodig om de kenmerken ervan te kiezen

Race (Elfen en Mensen)

Paul

Beroep (strijder, schutter, Paladin, misdadiger, mage, monnik), de voor-en nadelen van elk specialisme iets lager

Voorkomen (gezicht, haar, haarkleur)

Ook moet u de organisatorische registratie gegevens in te voeren

- Karakter naam (van 3 tot 16 tekens), kunt u een willekeurige naam

genereren

- Mail adres

- En bevestig het wachtwoord - is het wenselijk om kleine en grote Latijnse tekens en cijfers gebruiken.

Kingdom online game vangt vanaf de eerste minuut, in het bijzonder de plot, die gebaseerd is op de strijd voor de troon en de moorddadige oorlog tussen de twee volkeren van een groot land. Het conflict ontstond toen, na de dood van de koning en de Raad van Nobles of the Ancient Circle begonnen te vechten voor een plaats op de troon, en dan waren er jaren van zinloze oorlogen die gewoon ondermijnde de economie en de geest van het Koninkrijk. Je moet proberen om dingen om alle puzzels van deze fantasiewereld op te lossen zetten. Misschien is uw deelname zal voldoende voordeel van een partij te bieden. Misschien kun je iets veranderen alleen maar om het conflict bij te leggen, in ieder geval, heel ingewikkeld en interessant probleem.

Het spel heeft zes speelbare klassen, die elk heeft zijn voordelen en kwetsbaarheden. 4 van hen vechten - strijder, schutter, paladin en een misdadiger. Behendige handen en misdadigers zijn tovenaars en monniken te winnen, heeft de ingrediënten voor een paladin als een krijger en een monnik. Sterke aanval magiërs en boogschutters toebrengen schade aan soldaten en misdadigers kwetsbaar. play online game Kingdom zonder iets over het systeem artefacten en beschermende kleding weten - die nog gaan op het gebied van de strijd zonder wapens. Kwaliteit helmen, schilden tunieken redden van dodelijke slagen, hangers, ringen en bedels geven je magie weerstand en verbeteren van een aantal van de parameters, en dankzij je wapen, kunt u honderden tegenstanders te winnen. Het vechtsysteem in het Koninkrijk perfect doordacht en alle gevechten of massale gevechten vinden plaats in real time. Er zijn arena's waar u zich kunt meten 1 1 of kerkers zijn gevuld met duizenden monsters ook regelmatig gehouden toernooien waar je de kampioen van het Koninkrijk kan worden, maar het is noodzakelijk om gedegen training ondergaan en halen de outfit, passend voor uw klasse en niveau. Koninkrijk laat het spel als het ontwikkelen van vreedzaam uitvoeren van diverse taken, kunt u ook de ontwikkeling, het doden van monsters of het vechten met andere spelers. De landen die zij thuis verloor van de meest krachtige monsters, moord die de maximale hoeveelheid ervaring, geld en middelen geeft, maar alleen bemoeien met deze vergeten land is het niet waard, want in plaats van schatkisten gevuld, kunt u terugkeren met niets en zelfs verliezen dat alles was. Af te dalen in de kerker van de verloren land, moet je een groep van 5 personen te verzamelen. Aan het einde van elke locatie Lost Lands bereiden u een onaangename verrassing in de vorm van een sterke raid baas wiens moord een kans om de beste armor en wapens te krijgen. Maar om dat een elite outfit nemen, kunt u taken uitvoeren cyclus "Heroes Chronicles", omdat het zo'n pantser nodig om de Royal Tournament te winnen. Aarderijk is verdeeld in vele kleine gebieden

- Aarde Tegel

- Lost Lands

Limiet Winter

- Bergen Horrasa

- Rood goed

- Folkstron

- Muddy Swamp

Sommigen van hen behoren voornamelijk elfen bewind op sommige mensen ontwikkelen op vijandelijk gebied onderworpen was aan te vechten, maar echt. Wij hopen dat uw deelname aan het spel zal helpen om vrede in het land van een fantasie koninkrijk.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more