Favorieten

Kings Ice

Alternatieve namen: Ice Kings

Als je moe bent van nietszeggende spel binnenlandse spelers zijn, het initiatief nemen in hun handen - zijn een manager en een coach van de meest succesvolle hockey team in het spel Kings Ice online! Probeer op een status van sport leiderschap en strateeg in spectaculaire ijs gevechten.

Maar voordat we beginnen met het spel online Ice Kings spelen, vestigen wij de aandacht op de technische aspecten van uw rol daarin.

Door zijn eenvoud en goede graphics optimalisatie Kings Ice online spel waarin de laagst mogelijke systeemeisen:

  • Windows XP / Vista / Windows 7
  • Geluidskaart
  • Toetsenbord en muis
  • Kan gebruik maken van elke browser en de minimale internetsnelheid

Doe mee met het spel Kings Ice - als het proces eenvoudig en kort. Voer uw login naam en het adres van de huidige e-mail box. Dan moet je geslacht, land van verblijf en het land van uw gewenste toekomstige team (burgerschap voor hockeyspelers), en zelfs wachtwoord bevestiging te geven. Nu hebben we alleen in te stemmen met de drie punten van de regels en voorwaarden voor deelname aan het spel en uw registratie Kings Ice klaar. Zodra u een e-mail ontvangen met een link om je account te activeren en bevestigd precies wat je nodig hebt in Kings Ice register, log in en ga voor de winst!

Online Game Ice Kings - een klassieke hockey manager, waar u uw eigen stijl van het spel zal ontwikkelen en, natuurlijk, om de doeltreffendheid ervan als een coach en teammanager bewijzen. Je begint het spel online Ice Kings dat de fundamentele kenmerken van uw hockeyclub kiezen spelen: teamnaam, embleem, vorm, en van aanvullende boetes. Dit zal u helpen een speciale constructeur.

Vervolgens gaat de eerste taak, die bestaat uit drie fasen. Elke fase - een vriendschappelijk spel waarin je begint om je tactiek te implementeren en analyseren van de sterkte / zwakte van hun team. Deze informatie is erg nuttig voor u voor de toekomstige opleiding en het verbeteren van het team rankings. Tot uw beschikking 22 hockey. Train ze, model de effecten, meer lichaamsbeweging, in het algemeen, alles voor de volgende wedstrijd een stuk boven zijn.

Elk van de 22 spelers hebben de vaardigheden en capaciteiten:

  • Fysieke paraatheid - percentage aanwijzing hoe moe speler
  • Vaardigheden - toont klasse speler, zijn prestaties van het spel
  • Moraal - afhankelijk van de prestaties van de wedstrijd
  • Standpunt speler (verdediger, spits, en zo )
  • Alignment positie (zonder extra positie speler kan een vervanger zijn)

Uw taak is om te kunnen ontwikkelen en distribueren deze kenmerken, zodat in de loop van het spel tot een minimum van de schade te krijgen en het meeste uit elke toepassing op de speler. Inderdaad, met een voorsprong van grote toernooien, en meer en meer tactvol gedragen zal je tegenstander.

Maar het spel Kings Ice online - het is niet alleen achter de puck en coachen van het team. Hier zult u in staat zijn om haar ijsbaan te verbeteren, huur personeel zoals artsen en masseurs. Afgezien van deze, zal u een paar coaches nodig hebben om het team te ontwikkelen, door de manier, voor de doelman zal ook een aparte coach. Uitwisseling beleid spelers kopen hier zal ook nodig zijn - als je een getalenteerde coach, kan je goed geld te verdienen op het.

Misschien spelen Kings Ice, zal voornamelijk mannelijke publiek, maar meisjes kunnen proberen hun hand. Dit is precies het geval als we kunnen bewijzen - om te spelen in de Kings Ice niet per se een "echte man" is om te avontuurlijk en visionair strateeg te zijn.

Online Game Ice Kings voor liefhebbers van ijs en puck!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more