Bladwijzers

Corsairs III

Alternatieve namen: Corsairs III

Corsairs III - een computerspel in het genre van de simulatie. Corsairs 3 game je ontslagen als een voortzetting van een serie van games Corsairs. Ontwikkeld en vrijgegeven door het Russische bedrijf Akella. Het spel is niet een noviteit, werd geïntroduceerd in de wereld in 2005. Maar het hebben, net als alle computerspelletjes, en de profs, en, natuurlijk, nadelen spel gewonnen erkenning aanzienlijk aantal fans. Game Corsairs III is verder aangevuld met een paar spelletjes, niet sterk verbeterde versie voor een betere beeldkwaliteit en meer interessant verhaal.

Je hebt een kans voor de wedstrijd, als je geen fan van het, surfen op het internet gepresenteerd Corsairs 3 video's. Zorg ervoor dat u zorgvuldig te lezen door de herziening van het spel. Dan kunt u gaan naar de site waar je Corsairs 3 kunnen downloaden en overgaan tot zeereizen.

Merk op dat de Russische een mooie fascinerende verhaal van het spel Corsair 3 kon maken.

Game is gewijd aan het leven in zee van de Caraïben pelgrims, met name de belangrijkste zee schurken - piraten. Eerste levels door het spel lijkt misschien een beetje saai. Maar dit is slechts het begin. Dit geeft u de mogelijkheid om te studeren, kennis te maken met de gameplay. Het begint allemaal met een zoektocht naar de schat van je vader. Alle details zullen leren van een vreemde, die een ander van je vader geïntroduceerd.

Hier zijn slechts twee hoofdpersonen. Deze broer en zus

• Blaze;

• Beatrice.

Blaze - geadopteerde zoon, de beroemde piraat - reiziger Nicholas Sharpe. Deze jonge man is gewillig, slim, vol list en kracht. Hoewel het enthousiasme voor het vinden van schatten die hij niet sterk ontwikkeld op de top.

Beatrice - levenslustige en onbezorgde meisje, het overtreden van alle mogelijke wetten van het land en het water. Goede gevechten, altijd met je mes, die behendig bezit. Dodgy, maar zijn team zullen geen aanstoot geven.

Kies je karakter voor u. Ze zijn beide onder controle zullen alle Corsairs 3 quests. U kiest het land, aan de zijde die u naar Engeland, Frankrijk, Spanje, Nederland en piraten. Voor al het spel, kunt u de richting van aanhangers veranderen, maar alleen de zorg wanneer. Belangrijkste streven een hoofdtaak van het spel - om het eerste eiland van de Caribische archipel winnen en grijpen alle vier kolonies landen.

In Dogs 3 schepen hebben hun eigen, individuele, elke strijdende partij. En hebben bepaalde verschillen, respectievelijk bijbehorende vlag.

Graphics zijn niet op het hoogste niveau, maar over het algemeen beeld dat in goede vorm - helder, mooi en verleidelijk. Maar de soundtrack voor een groot niveau. Het is duidelijk dat gezien alle mogelijke effecten.

Er zijn niet een paar computerspelletjes over piraten. Maar nog steeds de moeite waard aandacht te besteden aan dit geval, omdat het niet de Amerikanen werd bevrijd. Dat je gewoon nog niet ontmoet en niet precies spelen.

Ook, vergeet dan niet om het spel Corsair III kameraden die graag spelen en niet alleen te dienen.

Schiet op een website waar je meteen kunt kopen, of liever downloaden spel Corsairs 3.

Good luck gameplay zee ruimte!

 

Corsairs III