Bladwijzers

Corsairs: City of Abandoned Ships

Alternatieve namen: Corsairs: City of Abandoned Ships

Corsairs: City of Abandoned Ships - roleplaying computer game RPG, simulator. Spel Corsairs: City of Abandoned Ships ontwikkeld en gepubliceerd door Akella in Russische samenwerking met de Seaward. ru. Het werd uitgebracht als onderdeel van de voortdurende serie van games over de piraten het leven in de wildernis van het Caribisch gebied - De Corsairs. Deze versie wordt zoveel mogelijk in die delen verbeterd, hetgeen in bepaalde redenen niet zijn oorspronkelijk geëlimineerd. Sommige serie van games zijn niet alleen gepresenteerd voor onze landgenoten, maar ook verre landen.

Voor een spel proces, en in het algemeen met de verhaallijn, raden wij u zien op het internet vertegenwoordigd, Corsairs: City of Abandoned Ships video en lees de review. Vervolgens krijgt u de site waar je Corsairs kunt bespelen: City of Abandoned Ships downloaden.

Je karakter zal door terughoudendheid worden geselecteerd van de drie gepresenteerde

• Peter Blood;

• Ian Stace;

• Diego Espinosa.

Peter Blood - een arts, bleek de moeilijkste tests moeten doorstaan. Maar met het doel om de beste zee wolf.

Yang Stace - trader - een boef. Diende als een huurling in Europa. Caribbean hoop om winst op de handel.

Diego Espinosa - de erkenning van de rijkste begint aan een reis en avontuur naar het Caribisch gebied te verkrijgen.

Vergeleken met de eerste versie, hier komt een nieuw karakter, de dokter - Peter Blood. Hij verschijnt met het doel om de patiënt op het landgoed in Engeland te genezen. En dan raakt hij betrokken bij alle belangrijke plot van het spel.

En de belangrijkste plot van het spel is dat je de hele weg te gaan in uw Corsairs: City of Abandoned Ships quests en taken. Daarom ontvangen aanmoediging voor hen, in het beste geval, de nieuwe verbeterde schepen.

Gedurende het spel kun je haar platteland kiezen je te nemen tijdens het passeren van de baan op zijn grondgebied: Engeland, Frankrijk, Spanje en Nederland. Al deze volken hebben hun eigen kenmerken die je ontmoet tijdens het spel.

Is ook bijgewerkt in het spel Corsairs: City of Abandoned Ships wapens. Verwijderd vanwege slechte prestaties animatie soorten zoals boksbeugels en klauwen. Maar er waren gedetailleerd en verbeterde beweging in gevechten met een aantal wapens.

Natuurlijk, het spel Corsairs: City of Abandoned Ships geld speelt een belangrijke rol. Aangezien het aan de goudkoorts alle piraten van de wereld. Geen schat in games van dit genre is niet waar niet te gaan.

Game City of Abandoned Ships, zoals gezegd, is de beste verbeterde versie van de eerste versie. Het betreft de eerste al het imago van de graphics van. Immers, hier was het een prettig beeld, dankzij de graphics en animaties, die op een behoorlijk niveau. Geen geluidsbestand wijzigingen, want het was al op een bevredigend niveau.

Dus het is de moeite waard om te proberen hun hand in piraat dapperheid op het voorbeeld van de Russische vakmanschap. Vergeet niet om hun kameraden te adviseren.

Je hebt je al op zoek gegaan naar een site waar je de stad verlaten Schepen kunnen spelen om te downloaden? Antwoord is ja. Zo goed je speelt!

 

Corsairs: City of Abandoned Ships