Bladwijzers

Cossacks: Terug naar de oorlog

Alternatieve namen: Cossacks: Terug naar de oorlog

Game Cossacks: Terug naar de oorlog - een waardige voortzetting van het project voor een paar maanden in geslaagd om de meeste fans van het genre strategie ontregelen. Dit verhaal van de dappere krijgers die wederom in oorlog waren. Dus bereid zijn om de komende dagen achter de computer doorbrengen. En waarschuw alle vrienden - wie weet, zal hij begrijpen.

Dit is misschien wel een van de meest waardige projecten die een paar dagen, weken, maanden, zelfs zo, vind het niet erg om een ​​leven te brengen. In het nieuwe Kozakken Back To War belangrijkste "truc" blijft ongewijzigd - een koele economische luik. Wat waar is voor nu zijn ene overwinning zal niet genoeg zijn.

Terwijl de meeste van de projecten met betrekking tot dit genre, het merendeel van de succesvolle uitkomst van de gevechten afhankelijk van het aantal blootgestelde aan de frontlinie van de strijd apparatuur, de mogelijkheid van de overwinning in de Kozakken is nauw verbonden met de vaardigheid van een gamer en zijn niveau van tactisch denken. In Cossacks: Terug naar de oorlog kan vrij om te genieten van alle bestaande martial constructies om de overwinning te verkrijgen. Dus, cavalerie duurt meestal enorm belangrijke discipline voor de infanterie en artillerie zullen alleen slagen als het goed op het slagveld wordt geplaatst. Gedurende het gevecht combat commandanten afdelingen vriendelijk woord en voorbeeld zullen juichen, natuurlijk.

In het algemeen, om niets te zeggen - dezelfde Kozakken, die in staat zijn om u nogmaals in de gelederen, ze zijn terug en klaar om overhaast in de strijd dit zeer tweede liefde was!

Om het spel te starten, zoals eerder distributies moet eerst Cossacks: Terug naar de oorlog te downloaden. Tot uw beschikking een verscheidenheid van torrents en nog veel meer bestaande koppelingen - doet iets niet ontkennen, en na een paar minuten was hij in staat om een ​​duik in de favoriete gameplay zal zijn. Zodra je het spel in te voeren onmiddellijk beseffen dat de ontwikkelaars geen tijd te verliezen in tevergeefs - een aangename verrassing en innovaties kunnen we het spel zo comfortabel en interessant. Het is opmerkelijk dat het nieuwe ontwerp lijkt meer strategische, die gamers belooft veel nieuwe avonturen en onvergetelijke emoties.

Nu spelen Cossacks: Terug naar de oorlog zal worden met behulp van twee nieuwe landen - zijn toegevoegd aan de kaart van Zwitserland en Hongarije. Dus bereid zijn om opnieuw onderzoek de kenmerken van wapens, strategieën en kies de meest geschikte opties voor de actie (of interactie - spel Cossacks: Terug naar de oorlog laat het spel, waardoor uw fantasie de vrije loop, zal je elke kans om zijn geluk te beproeven als tactiek hebben).

Voor interesse ontwikkelaars zijn toegevoegd aan het project een paar extra eenheden waarin je een groot aantal banen te maken. Op dit moment is het ontwerp opgesteld voor de fans ongeveer honderd unieke missies. Creëert een passende sfeer coole graphics en uitstekende muziek.

Zie wat is nieuw u mag verwachten van een project kan worden herziening voor Cossacks: Terug naar de oorlog video trailer. Zeker van dat hij zal u niet onberoerd laten!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more