Bladwijzers

Crystal Eternity

Alternatieve namen: Kristall Vechnosti

Crystal eeuwigheid online - is een gratis MMORPG online browser game, waar gebeurtenissen zich ontvouwen in een wereld waarin er een grote artefact - Crystal Eternity geschonken door de oude goden. Maar met een eeuwenoude beschaving, het leven in deze wereld, in verval raakte als gevolg van de begeerte naar macht, hebzucht en afgunst, en vervolgens de goden opgesplitst in verschillende fragmenten Crystal en verspreid over de hele wereld ...
... Je moet weten waar de deze fragmenten, en hoe om hen te vergaderen. Maar voordat u Crystal eeuwigheid online registratie passeren, wordt u op de hoofdpagina van het spel zal worden uitgenodigd om de demo strijd proberen, om te begrijpen dat, zult u geïnteresseerd bent of niet.

Dus, na een proefperiode demo slagveld, als je hebt besloten dat je het waard van wat hun capaciteiten te testen in de online game Crystal eeuwigheid zijn, voert u de registratie e-mail veld en wachtwoord. Op deze datum zal Crystal eeuwigheid voorbij.
Vervolgens wordt u gevraagd om een ​​van de twee staten te kiezen: de Noordelijke Alliantie of het Rijk van Southern Islands, die ooit verenigd en minnelijke mensen noemen zichzelf waren - Empire of Light.

Na het selecteren van uw staat, kies je je personage klasse: het kan een beginner of Recruit zijn.
Crystal eeuwigheid online game, je karakter en biedt een aantal beroepen: Kruidkundige, Alchemist, Prospector, Juwelier, inkten, Visser, Arts en The Executioner. Maar houd in gedachten dat de arts en Executioner elkaar uitsluiten (dat wil zeggen, als je ervoor kiest het beroep van de arts, dat hij de beul kan niet zijn en vice versa). Dankzij beroepen, kan je personage hun niveau van vaardigheid te verhogen.

Speel het spel online Crystal eeuwigheid, in de gevechten met de vijand, je karakter zal Glory, dat is het bereiken van het vereiste bedrag zal automatisch worden ingewisseld voor Ranks ontvangen. Deze Ranks geven je personage de mogelijkheid om een ​​speciale leger winkels koop unieke items (apparatuur).

In het spel Crystal eeuwigheid online, je karakter heeft de mogelijkheid om de prestaties van hun bezittingen te verbeteren. Deze functie heet - Slijpen. Ik stel voor om de mogelijkheden van deze functie verder te verkennen: zo, "aanscherpen" kun je aankleden alle apparatuur, een uitzondering - combat zones en bestrijden rugzakken. Verscherping toe met een bepaalde hoeveelheid van een item stats: uithoudingsvermogen, kracht, behendigheid, intelligentie, wil, wijsheid of moreel. Waarde waarmee de prestaties te verbeteren afhankelijk van het object dat werd gebruikt voor het slijpen. Welke specifieke kenmerken scherpen, willekeurig gekozen uit de beschikbare functies op de dingen.

Soorten items die kunnen worden gebruikt om een ​​"verscherping" maken: Het mes zalf impregneren Energie, Energie kristal filigraan versterken, versterken rune symbool en Universele Energie versterker.

Speel het spel online Crystal eeuwigheid, kunt u uw personage te pompen door deelname aan triviale quests en deel te nemen aan de jacht op monsters / dieren. Als een bonus, zal je held ervaring, reputatie punten, evenals geld en nuttige items te krijgen.

In dit spel, je karakter heeft de mogelijkheid om een ​​bruiloft te spelen met zijn uitverkoren. Na de huwelijksceremonie, zal Trouwlocatie Administrator, je held en zijn verloofde in staat zijn om de bonus trouwringen gebruiken.

Play Crystal eeuwigheid kan worden verenigd in clans en neem deel aan massale gevechten met monsters in speciale gevallen, evenals in de wereldwijde PvP-gevechten.
Als je dit allemaal leuk en je bent klaar voor een fantastisch avontuur bent, verzocht zich bij het spel Crystal eeuwigheid.
In Crystal eeuwigheid spel interessant voor iedereen zal zijn!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more