Bladwijzers

World Cup

Alternatieve namen: World Cup

World Cup online - is een multiplayer browser spel in het genre van "football manager", waarin de speler fungeert als eigenaar van de voetbalclub, een van de 16 professionele voetbalcompetities.

World Cup online spel niet nodig om de game client te installeren, en is toegankelijk vanaf elke browser. Om het spel te starten, moet u Registreer World Cup: U kunt het spel in te voeren met behulp van sociale netwerken, zoals Mail. ru, Facebook, Klasgenoten, VK (eventuele geregistreerde account bij een van hen), of direct van de site via het inschrijvingsformulier (in het veld data soort e-mail en wachtwoord, accepteer de voorwaarden van de regels van het spel en druk op de knop "Register"). Registreren in dit stadium van het spel World Cup eindigt, en dan het spel instellingen te maken: in het nieuwe venster dat verschijnt, voert u de gebruikersnaam in de juiste velden (nick) naam van de toekomst van de club, kiest de nationale competitie van de 16 landen, en klik op "Next". Daarna, in het volgende scherm wordt gevraagd om een ​​training te ondergaan op het spel (het is aan te raden om te nemen! ) Of laat het achter. Nou, nu kunt u proberen om het spel online te spelen World Cup.

Het belangrijkste doel van het spel is om te kopen en opleiding spelers, evenals de meest optimale spel tactiek kiezen en ontwikkelen van de infrastructuur van de club. Daarnaast zal je nodig hebt om meer jonge spelers van hun eigen onderwijs te betrekken, en deelnemen aan diverse nationale toernooien.

Het belangrijkste doel van het spel - de meest succesvolle voetbalclub creëren in dit project.
Eerste overwinning in de games, zal het team het eerste niveau te ontvangen. Het bereiken van de 2e graad, het team automatisch opgeslagen in het kampioenschap van het geselecteerde land (in dit stadium zou worden gedegradeerd). Het bereiken van nieuwe levels, kun je naar de hoogste divisie, waar nieuwe gebouwen beschikbare infrastructuur van de club, en aantrekkelijker toernooien zal zijn. Om naar elk nieuw niveau, moet je een zekere mate van ervaring, die wordt gegeven voor deelname aan wedstrijden (winnaar - 3 punten voor een gelijkspel - 1 punt) te krijgen.

Elke speler heeft zijn eigen positie in het spel, en elk item heeft zijn eigen kenmerken. Hier zijn de belangrijkste kenmerken van de spelers in het project online game World Cup
- Doelman (snelheid, behendigheid, reactie)
- Verdediger (snelheid, het nemen van de bal, persoonlijke verzorging, balcontrole, precisie versnelling)
- Middenvelder en Vooruit (snelheid, balcontrole, precisie stakingen, macht stoten, precisie versnelling).
, Na elke wedstrijd de kenmerken van de spelers zijn aan het veranderen, en die van hen prestatieniveau is afhankelijk van verschillende omstandigheden, zoals het niveau van de coach en team coaching, het belang van de wedstrijd, en zo etc.

Zeer belangrijke rol van individuele spelers voor prestaties
Talent - hoe hoger de speler talent, hoe sneller het zich ontwikkelt.
P.. bereidheid - achterhalen hoe een speler is klaar voor de wedstrijd.
Moraal - hoe hoger de index, hoe meer vertrouwen speler voelt op het veld.

Elke speler heeft een set salaris, die varieert afhankelijk van ervaring en vaardigheden (hoe hoger de klasse, hoe meer salaris).
Speel spel World Cup online kunnen deelnemen aan verschillende vriendschappelijke wedstrijden en toernooien, het regelen van zijn team de meest passende stijl: snel spelen in het voorbijgaan, speelt meestal in een pas of dribbelen.

World Cup online game maakt voor elke speler van het team om de status te bepalen: Laat team, opgemaakt voor de verkoop of Negeren.

Play World Cup zal interessant zijn om allen die staan ​​niet onverschillig tegenover het voetbal. Als iemand vragen heeft over dit spel, is beschikbaar customer support altijd hulp nodig had. In dit onderzoek zijn we niet alle mogelijkheden van dit spel project, want het is groot genoeg en functioneel. En dankzij een toegankelijke en begrijpelijke informatie-inhoud, kunt veel leren tijdens het spel.

Om te spelen in de World Cup, niet veel nodig, maar een verlangen, het verlangen om hun doelen te bereiken, en natuurlijk, het WK online registratie!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more