Bladwijzers

Left 4 Dead

Alternatieve namen: Left 4 Dead

Left 4 Dead is een multiplayer computerspel. Dit spel is ontworpen in de stijl van shooter en evenementen die plaatsvinden in het in de eerste persoon.

De basis voor actie spel is een strijd van de overlevenden tegen hordes van besmette mensen.

Download Left 4 Dead kan alleen volwassen spelers. Voor minderjarige gebruikers toegang tot de wedstrijd is gesloten.

Video Left 4 Dead is te vinden op de officiële website van het spel of op youtube. In de video toont de essentie van het spel, worden de personages gepresenteerd en andere informatie over het spel.

Het spel Left 4 Dead pc die je kunt spelen in de multiplayer mode en single player en co-op.

  1. Co-op modus. In deze modus, het commando vertegenwoordigde de passes, deze modus is ook de chef. Het doel van de coöperatieve modus - om een ​​van de campagne-team van een paar (4) spelers passeren. Uw team kan vechten een tot vier personen. Spelers die ontbreken in het spel, zamenivayutsya bots die worden gecontroleerd door de computer. Tijdens het spel kun je een menselijke tegenstander te bevestigen. Als u even moet stoppen het spel, is het niet nodig om het spel te verlaten of om andere spelers te vragen om te wachten. U kunt het beheer van zijn held bot overdragen, zonder angst dat zijn plaats zal iemand anders zijn. Daarnaast wordt de controle automatisch doorgegeven bot als u binnen 25 seconden stil.
  2. Single mode. Dit is de modus waarin andere overlevenden spelers bestuurd door de computer. Bots (computer spelers) je volgen, schieten over de besmette mensen, te redden, te helpen en te genezen andere spelers Survivors, maar kan niet de deur schuilplaatsen te openen, activeren "paniek event" en de oorzaak van de Horde, en pas een werpwapen vanwege strategische voorraden. Ook kunnen ze geen gebruik maken van tactische vaardigheden. In feite, deze modus is een compleet prototype van een coöperatieve modus met een verschil - het kan je alleen spelen is, zal niemand anders in staat om mee te doen zijn. Na de dood van je personage het spel eindigt. Beste om te beginnen met de introductie van Left 4 Dead van dat regime.

In het spel Left 4 Dead speel de hoofdpersoon je wil. De personages zelf zijn verdeeld over de Overlevenden en Infected. Door overlevenden omvatten:

1. William Overbeck is een oude veteraan van de oorlog in Vietnam. Hij is een ervaren soldaat. Op een gegeven moment diende hij in het Amerikaanse leger special.

2. Francis is een sterke wil en fietser, die volledig is bedekt met tatoeages. Hij heeft een hekel aan bijna alles.

3. Zoe is de meest aantrekkelijke meisje in het spel. Ze is de dochter van een rijke man. Het kan worden geraadpleegd op het hoogste niveau met een vuurwapen.

4. Luis is een junior systeemanalist afdeling. Dit karakter is met pensioen gaat nadat het virus ontstaan.

Infected - zijn mensen die zijn bezweken aan het virus.

In spel Left 4 Dead wapens onderverdeeld in verschillende soorten:

  1. Methyl wapen.
  2. Vuurwapens.

Elk personage kiest het soort wapen dat hij het meest houdt.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more