Bladwijzers

Doolhof

Alternatieve namen: Labirint

Labyrinth - online spel, op wiens grondgebied is binnengevallen door een vreemdeling agressor. Toch in geslaagd om de invasies bevatten, maar na verloop van tijd de vijanden worden steeds kracht en macht, en zij zullen binnenkort klaar zijn om een ​​nieuwe verpletterende slag slaan zijn. Deze wereld heeft jouw hulp nodig! Welkom op de Maze online!

Registratie Maze:

Als u wilt beginnen met het spelen van het spel online doolhof, moet u een dwingende voorwaarde te voeren. Registratie vindt plaats in het spel Labyrinth niet helemaal standaard manier. Zodra je naar de officiële site, klik op de Play lijn. U wordt gevraagd om een ​​teken te maken: kiest zijn geslacht en naam. Eens met de standaard regels, zal je naar het raam, waar het zal worden verplicht om een ​​opleiding strijd ondergaan als bewijs dat je kunt overleven in deze wereld. Daarna krijg je toelating tot de testzone.

Online spel Labyrinth - dit is de eerste hardtuned online spel waar je taak is om de leider van de vijand te vinden en hem te vernietigen. Op je weg zal staan ​​twee hindernissen: precies hetzelfde als je zoekers van roem en een enorme vijandelijke leger van mutanten. Bij het nastreven van de hoofdprijs zal andere spelers stopt u om de opdracht uit te voeren, omdat alle strijden om de titel van beste speler. Probeer om sneller en slimmer dan je tegenstanders zijn!

Speel Labyrinth waanzinnig leuk! Eenmaal in deze wereld, moet u ofwel laat de winnaar of verliezer, maar ongeacht de uitkomst, de tijd doorgebracht in het spel, zal je plezier geven.

The Maze spelen in een handomdraai. Beheer hier is eenvoudig en handig, die sterk vereenvoudigt het proces van het spel en kunt u zich concentreren op uw hoofdtaak.

Maze online spel is gratis. Karakter ontwikkeling is om de vaardigheden te leren. Dit is niet verplicht, maar de toepassing van deze vaardigheden in de strijd verhoogt uw kansen om te winnen.

Verplaats in het spel zal de drive. Het slaat ook items die je gevonden hebt in de strijd. Het verplaatsen van de personage kan alleen uitvoeren op de schijf, zodat zonder dat op enigerlei wijze. Een dergelijke wijze van beweging beschermt u tegen de mutagene stof, die in de verontreinigde grond bodem, omdat de grond te raken, iedereen begint te muteren.

In een rustige wijk in de stad, kunt u heerlijk ontspannen van de slopende strijd en vullingen. Verkopen trofeeën en apparatuur kan worden gekocht in het winkelcentrum. Tref de nodige voorbereidingen, of het verbeteren van bestaande producten kan worden in de Workshop. Zo gebeurde het dat alle taken die traditioneel ontvangt u bij het Steakhouse. Er zal ook de ontvangen awards vieren. En met de hulp van de Portal, kunt u naar een ander gebied.

Het kan gebeuren dat u niet heeft berekend dat de marge van hun opdrachtgevers in de strijd, en s land dat ze gekozen. In dit geval is er geen probleem - bij het begin van elk level is er een container, die gaat automatisch vullen munitie. Het enige nadeel is dat de patronen van slechte kwaliteit zal zijn. Echter, op het kritieke moment het is beter dan niets.

Als je een van de drie taken die automatisch worden toegewezen aan de uitgang van de portal, wandelen combat level uit te voeren. Maak je geen zorgen: zo lang als u bekend bent met de taak zijn, zal de timer niet locatie starten. In de strijd, kan je personage het record passeren van een in te stellen, en bovendien krijgen een hoogwaardige apparatuur en de middelen die nodig zijn om betere dingen. Doen het werk, zal het karakter van het geld verdiend op de trofeeën en ervaring te ontvangen.

Alle gevechten in de game vindt plaats in real time. Om bepaalde doelen te bereiken, kun je krachten bundelen met andere spelers, onderhandelen wederzijds. Gevonden voorwerpen wapens, voorwerpen, munitie en ingrediënten kan worden verkocht op een veiling of deel ze met andere spelers.

Voor opzettelijk het spel te spelen online Doolhof nodig tactiek. Ontwikkel je tactiek, kunt u gemakkelijk taken en opdrachten uit te voeren en te bestrijden monsters.

Het leuke van het spel is de factor die een bepaald kader van de beweging bestaat niet - u kunt vrij op het niveau omhoog. Daarnaast heeft de hoofdprijs speler - jackpot - voortdurend toe. Haast pas Labyrinth register en doe mee!

 

Doolhof online registratie