Bladwijzers

Lagoonia

Alternatieve namen: Lagunary

Lagoonia online - ongewone browser spel. Deze simulatie van het leven op een afgelegen eiland, dat nog niet is aangeraakt door de hand van de beschaving en waar je moet de hele weg van de menselijke ontwikkeling te gaan van het eerste af om entertainment imperium te creƫren.

Helaas zijn er geen Russische versie van het spel. Maar dit is niet een beperking, maar alleen de mogelijkheid, omdat online spel Lagoonia geeft u de mogelijkheid om een ā€‹ā€‹aantal eenvoudige en leuke Engels leren en nuttige vaardigheid. Want nu als je naar een onbewoond eiland en je kunt gemakkelijk vinden buitenlanders gemeenschappelijke taal en in staat zijn om vrienden te maken met hen.

Doe mee met het spel Lagoonia heel ingewikkeld: je nodig hebt om je gebruikersnaam in te voeren, kies een wachtwoord en geef een postadres. Geen verwachtingen brieven aan registratie Lagoonia bevestigen heeft geen spelers nodig en u kunt meteen een duik in de wondere wereld van het tropische eiland. In Lagoonia registratie is zo gemaakt dat je niet veel tijd besteden aan het invullen van diverse formulieren en kan zeer snel beginnen te vechten voor hun plaats onder de tropische zon.

Dan moet je om te beslissen hoe het ons karakter zal zien. U kunt het geslacht, kapsel, haarkleur en de huid te kiezen. Hierdoor kunt u een beeld van het karakter het meest lijkt op uw eigen, of misschien vergelijkbaar met een aantal van de bekende acteurs of sporters te creƫren.

Dus, je vliegtuig crasht op tropische eilanden en voordat je verschillende doelen: om de kust te bereiken, waar je hebt om te begrijpen, zoeken naar andere overlevenden wat beschutting tegen de weersomstandigheden en de verschillende gevaren liggen op de loer voor je in een onbekende eiland te vinden. En om iets lekkers te vinden, ook niet zou stoppen, want het uur is al laat en de maag rommelt Herinnerend aan hun behoeften. Het is wenselijk om zelf niet naar het diner diverse roofdieren geworden. Als ze er ineens. Hier hebben we natuurlijk de brand zal helpen - het kan koken en eten wilde dieren en hij zal schrikken. Lagoonia online spel waarin een persoon nodig heeft om opnieuw te bewijzen zijn dominantie ten opzichte van andere soorten en de natuur in het algemeen.

Lagoonia online spel heeft een aantal ernstige verschillen van andere gaming projecten. Bijvoorbeeld, een interessante eigenschap van het spel is zijn rustige plot. Overleving in de nieuwe locatie zal je verwachten dat samenwerking en wederzijdse bijstand met andere overlevenden en de spelers, niet de bloedige vernietiging als het gebeurt in de meeste games. Maar neem het niet gemakkelijk. Vreedzame overleven vergt inspanning.

Online game Lagoonia heeft zijn eigen financiƫle kenmerken. De belangrijkste munteenheid van het spel is een juweeltje. Je kunt ze verdienen door het invullen van diverse taken in de loop van de gameplay. Belangrijke indicatoren van je karakter zijn gezondheid en energie - voor hen altijd volgen, omdat ze afhankelijk zijn van de efficiƫntie van uw werk.

Beginnen met het spel online Lagoonia dat het spel zou begrijpen spelen, de eerste keer dat je nodig hebt om de aanwijzingen te volgen. Dit zal helpen om de basisprincipes van het spel te begrijpen, leren om goed en dan spelen Lagoonia groene beginner om te zetten in een echte goeroe van de onbewoonde eilanden die kunnen overleven in elke situatie. Na verloop van tijd, voordat je de enorme mogelijkheden van het omzetten van een overzicht van het eiland, vol moeilijkheden en gevaren in de echte toeristische paradijs openen. Het creƫren van een netwerk van entertainment en amusement. Zo eens in een vliegtuigcrash, je niet alleen in geslaagd om te overleven in barre omstandigheden, maar ook klimmen naar de top van de financiƫle wereld.

Waar op vakantie ver weg, en nu al zo graag naar de zee te krijgen, werd neergehaald op het strand onder de tropische zon dan beginnen te spelen het spel online Lagoonia is de beste van de beschikbare opties voor u om het probleem op te lossen. In Lagoonia spel zal interessant zijn om alle kinderen en volwassenen, en zelfs grootouders.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more