Bladwijzers

Last Chaos

Alternatieve namen: Chaos vinnen, LC

Als je van afwisseling en wekelijkse wedstrijden voor verschillende beloningen die je zou moeten proeven, dan moet je gewoon wortels groeien in deze wereld. Onder andere voordelen en de voordelen, online game Last Chaos in de kalender orde wil haar inwoners fascinerende spel evenementen. Maar voordat je haasten om fase Registreer Last Chaos ondergaan, moet u ervoor zorgen dat uw computer systeem metrics die overeenkomt met ten minste de minimale eisen

1) OS: Windows (R) Vista / XP/2000.

2) Processor: Intel Pentium III (1 GHz) of gelijkwaardig.

3) Geheugen 512 MB minimum.

4) Grafische kaart: GeForce2 MX / Radeon 7500 (of een vergelijkbaar) tot 32 MB geheugen.

5) Ongeveer 3 GB vrije ruimte op de harde schijf (om te controleren, dubbelklikt u op het pictogram "My Computer" op het bureaublad).

6) Minimum speed internet verbinding - 56 kb / s. Tegelijkertijd moet uw tarief kunt u de klant en de loader te downloaden in een totaal volume van 900 MB.

Dus de eerste stap - Doe mee met het spel Last Chaos. Op de relevante pagina van de officiële website van het spel, doet u het volgende:

• geef de naam waaronder u het spel en het forum te gaan;

• een wachtwoord. Probeer voorspelbare woorden niet te gebruiken om uw account niet gehackt;

• schrijf geldig e-mailadres - om uw account opnieuw te activeren of een vergeten wachtwoord opvragen, bijvoorbeeld

• vertrouwd te maken met de regels en de gebruiker akkoord;

• bevestig de afbeelding door lopen de in de afbeelding letters.

Nu dapper op "Next". De tweede stap - download loader Game Center Mail. ru en de game client. Downloaden, installeren, uitvoeren van het spel. Last Chaos registratie is voorbij!

Begin om het spel online te spelen Last Chaos met een definitie van ras en klasse karakter. Alle 5 klassen van elkaar verschillen:

• Titanium: onberispelijke gezondheid en krachtige aanval. Brengt passie om geneesmiddelen.

• Mag: uiterst veelzijdig. Kan leiden tot enorme schade zelfs meerdere doelen. Geen wonder, als het deze klasse de voorkeur om het spel online te spelen Last Chaos. Let op de negatieve - zwakke bescherming.

• Ridder: het meest geschikt voor de rol van de tank in Last Chaos online, enz. k Zijn verdediging is de meest robuuste.

• Thief: De hoogste snelheid + behoorlijke schade.

• Healer: mana - op geen enkele manier. Behandelt alle, maar tijdens de strijd die hij beter in de groep.

To Last Chaos spelen het nog interessanter, na het bereiken van level 31 krijgt u de gelegenheid om de klas te verbeteren. Bijvoorbeeld, kan de ridder worden opgewaardeerd naar de Royal Knight Templar of, afhankelijk van het ras. By the way, kunt u Last Chaos spelen

1. Man (het karakter kan zowel een man of een vrouw te zijn).

2. Elf (kan alleen spelen een vrouw).

3. (Alleen mannen) Titanium.

U ziet het volgende systeem van vaardigheden vinden

→ Algemeen Skills - is genezing en aanvallen vaardigheden;

→ Passief Skills zal permanente bonussen te verstrekken;

→ Job Skills garanderen Kraft (handwerk). Voor iedereen beschikbaar.

Last Chaos online spel is vermakelijk dungeon systeem. Onderscheid:

• Openbare gevangenis, waar elke speler kan gaan.

• Prive DM - ontworpen voor snel geld. De toegang tot deze kan alleen worden verkregen nadat aan bepaalde Nipomo.

Niet het geven van anderen een gratis MMORPG, Last Chaos online game kun inrichting huisdier - een draak of paard. Gepompt (ervaring opdoen) dat hij, samen met het karakter. Ride on, zal echter alleen mogelijk zijn om level 31 te bereiken.

Geschiedenis van de game wereld, genaamd Iris, bestrijkt een groot aantal evenementen beschikbaar, waarmee u tijdens het spel. Nu moet je weten dat in deze wereld tot een fragiele wapenstilstand, het lot van die zal grotendeels afhangen van je. Veel succes!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more