Bladwijzers

Lava Online

Alternatieve namen: Lava Live-

Hoe voel je je over fictie? Maar om te reizen in de tijd? Indien positief, niet voorbij door Lava Online. Net voordat u begint met het vullen van de pagina marges Lava Online registreren, zorg ervoor dat uw computer is uitgerust met de volgende:

• Processor snelheid van ten minste 1. 5 Ghz;

• Geheugen - 256 MB

• Video 3D 64 Mb;

• Besturingssysteem Win2000/XP/Vista.

Doe mee met het spel neem lava militaire ontwerp met "drempel". In feite, zal u worden gevraagd om het ritueel te nemen om in de niet zo verre toekomst post-apocalyptische wereld. Passage Lava Online registratie fase bestaat uit het volgende:

1) Inleiding login (de naam waaronder je zal gaan en 'spreken' in het spel).

2) Password (6 tot 16 tekens).

3) Geef een geldig e-mailadres en uw geslacht.

4) Voer de code van de afbeelding.

5) Kennismaking en de naleving van de gestelde vragen en de Gebruiksvoorwaarden.

Nadat u, natuurlijk, je kunt de game client, waarvan de installatie zal de belasting van uw Internet kanaal verminderen downloaden ... maar als de verbinding is krachtig, drukt u gewoon op de knop "Play" en moedig stort zich in de spannende virtuele realiteit.

Je begint het spel Lava Online spelen verhuizen naar een nederzetting gelegen in het noorden van Afrika. By the way, in-geografische ontwerp volledig overeenkomt met de werkelijke landschap van het Afrikaanse continent. Zijn eerste ervaring zal verdienen door middel van slachten vijandelijke troepen of zelfs ratten. Aarzel niet en pak alles wat van verslagen vijanden zal vallen, want op deze manier kun je veel van waarde te verzamelen voor hun doorverkoop.

Als zo gebeurde het dat net begonnen met het spelen van het spel online Lava, bent u al gericht op een aantal quests te vervullen, dan moet je een personage te vinden, waarover hoofd uitroepteken zal hangen. Dat hij zich bezig met de distributie van banen, waardoor veel ervaring, die vervolgens moeten spelers om uit deze plaats. Gewoon niet te veel haasten met deze actie, als de achterkant is niet terug te komen. Beter te pompen in de oorspronkelijke locatie tot ten minste het vijfde niveau.

Hoe sterker je de vijand te overwinnen, hoe meer ervaring nu. Lava online spel gekenmerkt door gevechten in real-modus, zo afgeleid van de strijd wordt niet aanbevolen over iets. By the way, kunt u alleen vechten buiten de stadsgrenzen. De keuze van de wapens is zeer divers: online game Lava bieden u pistolen, machinepistolen, messen ... en zelfs de mogelijkheid van ongewapend gevecht. Geloof me, de lokale strijd om u te behagen, zelfs als u - een kenner en liefhebber van deze shooters. En zo niet, belangrijker, vergeet dan niet om aandacht te besteden aan de gezondheid van zijn held. Nul betekent dood.

Lava online spel kan de aanwezigheid van twee valuta's roemen:

• Afrikaans - wordt dagelijks gebruikt in verschillende huishoudelijke doeleinden.

• Goud - alleen kan worden gekocht voor echt geld. Gebruikt om in-game unieke veshchichek kopen. Maar het hoeft niet, dus doe rustig aan: Lava spelen, hun "bloed" je hoeft niet door te brengen, als dat niet mogelijk is.

Een paar woorden over het verhaal. In juni 2012 was er een sterke uitbarsting van Yellowstone vulkaan en de daaropvolgende release van zeer giftige as gedwongen om te sterven door verstikking tienduizenden Amerikanen. Toen kwam de koudegolf (die leidde tot algemene daling van de landbouw), en de dreiging van uitsterven van de honger haalde de bewoners van de Aarde. Daarom Lava Online spelen dat je het in Afrika, welke voorwaarden dat de kans het menselijk ras niet gedoofd schenken heeft, en u - een van de uitverkorenen, die hier zijn gevallen. Alleen hier - in de meedogenloze wereld van de post - apocalyps - om te overleven moeten niet minder heftig vechten.

 

Lava Online game registratie