Bladwijzers

wetsovertreders

Alternatieve namen: wetsovertreders

LawBreakers is een dynamische shooter.

Boss Key Productions is de maker van de toonaangevende shooter voor pc en PS4. Voordat je LawBreakers speelt, wat een smakelijk hapje is geworden voor fans van futuristische werelden. Het thema dat de makers hebben gekozen voor hun meesterwerk ligt in het vlak van de post-apocalyptische wereld waarin ze kunnen overleven. Dat is gewoon in plaats van de pittoreske ruïnes en verspilling van de mensheid, de speler ziet een compleet uniek universum.

Aan het einde van de zomer van 2017 heeft het bedrijf de release van het project gepland en spelers kunnen niet wachten totdat ze het spel LawBreakers kunnen spelen. En het meeste gokken zorgde ervoor om pre-order te regelen, dat is alleen voor de computer en de console, andere voorwaarden. Iedereen die van plan is om LawBreakers te downloaden en in een handleiding te installeren, moet vóór 7 juli tijd hebben. Maar de eigenaren van de PlayStation 4 kunnen er tot 4 augustus aan denken. Het aantal exemplaren op pre-order voor de PS4 is echter beperkt tot slechts 5.000 exemplaren, dus het is het beste om je te haasten.

As voor sets van items, ze zijn hetzelfde voor beide platforms:

  • Paren sets met heldenkaarten, voor elke factie, een kopie van
  • Dadi Abaddon
  • Origineel persoonlijk kistnummer
  • Dayzo Sticker, LawBreakers elite stickers, en ook een postcard

Het enige onderscheidende kenmerk is dat de computerversie de vorm heeft van de Deluxe digitale code, in tegenstelling tot de PS4-editie, die wordt verspreid door fysieke kopieën.

Een beetje vervelende omstandigheid dat Russisch sprekende mensen die zich willen aanmelden voor een open test dit niet zullen kunnen doen, omdat de goederen niet beschikbaar zijn in hun regio, en dit wordt aangegeven door een pop-upbericht. Maar wees niet verdrietig, want het spel zelf is aangepast voor onze speler en je moet gewoon wachten. Degenen die het speelgoed al hebben meegemaakt, waren tevreden, maar verklaarden dat het er constant alert op moest zijn, omdat alles te snel gaat. De situatie verandert razendsnel en de schoonheid van de gemechaniseerde wereld leidt af van het vervullen van dringende taken.

Over de plot en de rest.

Voordat u LawBreakers speelt, is het interessant om het achtergrondverhaal te kennen. Evenementen vinden plaats op onze planeet, maar in de verre toekomst. Het begon allemaal met de snelle ontwikkeling van technologie. Het lijkt op vooruitgang, maar op een dag ging er iets mis (zoals altijd) en de beschaving stortte neer. De catastrofe vernietigde de maan, wat leidde tot wereldwijde problemen: het klimaat is veranderd, natuurrampen zijn begonnen, de zwaartekracht van de aarde is radicaal veranderd. Maar de mensheid is niet uitgestorven, maar is erin geslaagd zich aan te passen aan nieuwe omstandigheden. Op de ruïnes van de oude wereld is een nieuwe generatie opgegroeid, meer geavanceerd. Mensen leerden leven in een getransformeerde omgeving en bouwden zelfs een nieuwe beschaving op, zelfs geavanceerder.

In het begin leek het erop dat het leven beter werd en de balans werd hersteld. Maar het was een verschijning, omdat de criminele organisaties hun krachten spaarden om de straat op te gaan, eens een krachtige stroom. De maatschappij was verdeeld in twee groepen: de maffia en de wet. Het is op deze confrontatie dat de iPlayer LawBreakers-plot is gebouwd. Je wacht op een spectaculair gevecht met fantastische wapens en voertuigen. Als je naar een verre toekomst gaat, is het noodzakelijk om ongewone vliegtuigen onder de knie te krijgen, alle uithoeken van de nieuwe wereld te verkennen, futuristische wapens te bestuderen en te testen.

Periodiek worden nieuwe functies, modi en kaarten toegevoegd en kunnen stickers op de gereedschappen worden geplakt. Juggernaut haalt bijvoorbeeld verbruikte splijtstof snel terug; als Omega volledig is opgeladen, doet Gunslinger veel schade; Wraith lijdt minder in melee en effectievere bommen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more