Favorieten

League of Legends: Wild Rift

Alternatieve namen:

League of Legends: Wild Rift is een zeer populaire mobiele MOBA-game. De graphics zijn geweldig en overtreffen zelfs de pc-versie. De muziek en voice-acting zijn van uitstekende kwaliteit. Optimalisatie is goed, de game werkt feilloos, zelfs op relatief zwakke apparaten.

In het spel moet je je vechters ontwikkelen en, in het gezelschap van andere spelers, vechten tegen groepen vijanden.

Eerst moet je de held kiezen waarmee je wilt spelen en hem uitrusten met wapens, evenals de juiste vaardigheden kiezen.

Totale helden ten tijde van de release van het spel 49, maar als je deze tekst leest, zijn er misschien nog veel meer. Sommige helden zijn onmiddellijk beschikbaar, andere kun je openen naarmate je verder komt in het spel. Maar er zijn er ook die te koop zijn voor premium valuta en er is geen andere manier om ze te krijgen.

Er wachten hier zes klassen vechters op je:

  • Fighter - jager, kwetsbaar voor afstandseenheden
  • Tank - kan veel schade aanrichten en heeft een zeer sterk pantser
  • Mage - probeert achter te blijven, valt krachtig aan met magie van een afstand, maar is bang voor melee
  • Assassin - licht, beweegt snel, kan veel schade aanrichten, maar zwak in verdediging
  • Shooter - stapt als een goochelaar niet naar voren, maar richt fysieke schade aan van veraf
  • Ondersteuning - verbetert en herstelt de gezondheid van bevriende eenheden, raakt zwak en is bang voor melee

Kies welke speelstijl het beste bij je past en hoe je wilt spelen.

Gevechten duren in het begin niet lang, ongeveer 5-10 minuten, maar naarmate het spel vordert, worden de gevechten langer.

Tijdens het gevecht moeten jij en vier andere spelers aan jouw zijde door een klein labyrint gaan dat uit drie richtingen bestaat. Versla een team vijanden en vernietig onderweg vijandelijke torens. Daarna wordt het mogelijk om de vijandelijke basis te veroveren.

Natuurlijk moet je voorkomen dat de vijand soortgelijke taken voltooit.

Het vechtsysteem is behoorlijk geavanceerd, er is plaats voor tactiek en strategie. Er zijn geen speciale combinaties in de strijd, maar je moet speciale aanvallen tijdig gebruiken als hun balk vol raakt. Het is belangrijk om tijd te hebben om naar achteren te gaan om de gezondheid van de held te herstellen als zijn dood dreigt.

Draken verschijnen periodiek in sommige delen van de kaart. Het eerste team dat de draak verslaat, ontvangt een bonus waarmee ze kunnen winnen.

Dragons zijn er in vier soorten en elk van hen geeft zijn eigen bonus. Het is belangrijk om snel te begrijpen hoeveel je het nodig hebt en of het de moeite waard is om met een ander team voor deze draak te vechten. Misschien moet je deze tijd gebruiken om vijandelijke torens te vernietigen.

Je zult nooit genoeg krijgen van het spelen van League of Legends: Wild Rift. Tijdens de feestdagen worden er thema-evenementen gehouden en elke week geven de ontwikkelaars je de tijd om nieuwe vechters uit te proberen die je nog niet hebt ontdekt.

Er zijn in-app-aankopen in de game, maar deze hebben niet echt invloed op de gameplay zelf. Meestal versieringen.

Download

League of Legends: Wild Rift gratis op Android door op de link op deze pagina te klikken.

Begin nu met spelen om te slagen op het slagveld in een van de beste mobiele games van dit genre.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more