Bladwijzers

Legende: Legacy of the Dragons

Alternatieve namen: Dwar, DWAR

Legenda: Legacy of the Dragons online - is een browser-based online rollenspel (MMORPG), gemaakt in de stijl van de fantasie. Iedereen kan krijgen in het spel, de toetreding tot een van de strijdende partijen - of Magmars Mensen en duik in de razende strijd.

Online RPG Legend: Legacy of the Dragons spel vereist geen client-installatie, die direct op de site van het spel (op de hoofdpagina) kan worden gedownload. Correct te laten werken, moet de klant de laatste versie van Flash Player te installeren. Voor de installatie je meer nodig hebt, dat zou zijn op de harde schijf werd ten minste 1,50 GB vrije ruimte.

Om het spel in te voeren, moet u Register Legende: Legacy of the Dragons: Er zijn twee manieren om te registreren met behulp van sociale netwerken en chat site.

Als je een geregistreerde account in Mail. ru, Facebook, klasgenoten, of neem contact op, kan het worden gebruikt als een registratie site: klik op het gewenste pictogram van een van de sociale netwerken die op de homepage worden geplaatst en volg de instructies. De tweede manier om te registreren: op de homepage, kies een game server, klik op de "Registreren" knop op de pagina die wordt geopend, voert u de velden in de registratie e-mail en wachtwoord. Ga vervolgens naar de volgende pagina, kiest het volk (waarvoor je speelt), het zijn de mensen of de mensen Ogriya Khair. Daarna kiest u het geslacht van het personage, pak je zijn verschijning en vorm, wijs een naam (of bijnaam) en accepteer de overeenkomst van de Game. Alles op deze Inschrijving in het spel Legend: Legacy of the Dragons eindigt. Kan beginnen op Legende: Legacy of the Dragons te spelen.

Gaan in het spel, de aanwijzingen te volgen, moet u meerdere taken in eerste instantie uit te voeren om te helpen aan te passen aan het spel en krijgt zijn eerste harnas.

Legenda: Legacy of the Dragons online spel heeft dergelijke eigenschappen:

Elk personage heeft de basiskenmerken, het Survivability, Protection, Intuïtie, lenigheid, kracht, snelheid, levensstandaard, Schade en Valor. Beschikt ook over meer Race:

Race Magmars - Feo wezens van de wereld, die op het continent van Khair leven. Ze hebben grote fysieke vermogen en sterke geest leger met verwoestende kracht en hoge discipline. Ze zijn moedig, winterhard en wanhopig;

Race Mensen - mensen van de wereld Feo, die op het vasteland Ogry leven. Zij zijn begiftigd met verstand, intellect en vrije wil, zijn niet agressief en oorlogszuchtig, maar door omstandigheden deel te nemen aan oorlogen. Ze hebben een grote hoeveelheid kennis en vaardigheden.

Elk ras heeft zijn Dragon: bij Magmars - Striagorn het, en mensen - het Erifarius.

Daarnaast is het spel Legend: Legacy of the Dragons Online heeft een groot aantal game karakters, zoals linialen, tovenaars, sages, waarzeggers, Warriors, Ridders, Mercenaries en nog veel meer andere kleurrijke personages (er zijn meer dan 20).

Met toegang tot het huisdier, waarvan er 30 soorten, speel het spel Legend: Legacy of the Dragons Online zal interessant zijn. Dankzij uw huisdier, kunt u aanzienlijke steun krijgt van zijn gevechten met vijanden.

Degenen die willen spel geld (goud, zilver en koper) verdienen zal de rijkdom van de carrière opties waarmee je kunt werken aan het verzamelen van kruiden, stenen en prooi vis of healing praktijk waarderen ... Het hebben van meerdere winkels, veiling en handel praatje maakt het spel nog spannender. En dat is niet alles, spelen online game Legende: Legacy of the Dragons te bewegen rond de grote verscheidenheid van locaties die krachtige monsters te beschermen.

Om het teken aarzelde niet, verplaatst tussen locaties, spelen Legende: Legacy of the Dragons kunnen hun eigen mounts te gebruiken, die ook kan helpen in de strijd (tenzij, natuurlijk, zal het dier vechten vaardigheden). Sommige rijden krijgers zijn slechts onderworpen aan een bepaald ras, anderen kunnen worden gekocht door quests te voltooien.

Wat de specifieke gevechten, hier zijn er vele verschillende technieken en spec stoten. Combat mogelijkheden zijn afhankelijk van het karakter van zijn klasse, uitrusting, niveau ... meer details over de gevechten is te vinden in "Textbook newbie" op de website, en zo veel meer ...

Legenda: Legacy of the Dragons Online registratie zal de deur openen om iedereen in deze fantastische wereld!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more