Bladwijzers

Legends of Honor

Alternatieve namen: Legends of Honor -

Game Legends of Honor: versterken van je rijk

Hier is een nieuwe browser-gebaseerde product - het spel Legends of Honor. Het kan worden genoemd een klassieke MMO strategie waarbij militaire macht bestaat naast diplomatie en economie.

Hier zijn drie facties, maar om één te sluiten, kunt u alleen na de training.

 • Orde van de Gouden Claw
 • Rytsari as en kwel
 • Voiny wilde zemel

Vse ze zien er indrukwekkend en krachtig. Ze slaagden erin om bekendheid te verwerven en stellen hoge eisen voor aanvragers. Zij zullen u van harte welkom, leren de nodige kennis, maar indien u wenst terug te trekken uit de factie als je wordt beroofd van alle privileges, bonussen, punten en glorie verdrijven uit de alliantie. By the way, zal de alliantie kunnen beginnen na het derde niveau. Maar als ze staan ​​open voor alle, aan de andere kant is het noodzakelijk om te wachten op een uitnodiging.

 

Begin van de historische gebeurtenissen

De eens zo machtige rijk is nu verdeeld tussen de strijdende partijen, en mensen die worstelen om te overleven. Tussen buren permanente oorlog uitbreekt, die vaak zegt wapens dan overtuigende woorden. Bescherming van haar grondgebied, de clans opgetrokken torens en muren, huurde legers, te kopen en te produceren wapens. In een oogwenk, kan een fragiele vrede te worden vernietigd, en dan speren vliegen in de regen.

Om de status, invloed en ervaring die nodig vinden:

 • Issledovat weiden, bossen, heuvels, uitgestrekte kaarten op zoek naar vijanden en sokrovisch
 • Obschatsya met sosedyami
 • Prodvigatsya naar pobede
 • Uchastvovat in forume
 •  

  Dobyvaem geld en slavu

  Nakoplennye rijkdom en roem geven een groene weg in elke richting, en daarom moeten ze moeilijk te redden.

  • Tverdo wapens te dragen en deel te nemen in PvP srazheniyah
  • Planirovat strategie ataki
  • Zabotitsya Settlement en vindt soyuznikov
  • Zarabatyvat valuta: Gems en monety
  • Dobyvat resursy
  • Stroit en verbeteren zdaniya
  • Proizvodit tovary
  • Dank verhoogt wanneer u de strijd te winnen. Maar het is ook gemakkelijk te verliezen als inactief, om zwakke spelers aan te vallen en breuken te veranderen leidt tot een volledig verlies.

   Victory gaat niet alleen moedig en sterk, maar ook hardwerkende. Als je een krachtig wapen, goede kleding en voedzaam voedsel nodig hebben, is het noodzakelijk om te investeren in de aankoop en ontwikkeling van hun eigen bedrijf. Maar waar zijn de munten?

   Build productie en huizen om belastingen te innen. Maar eerst, zorg voor de schatkist, die zal beginnen om inkomsten stromen. En hoe hoger het niveau van de Schatkist, de bredere de schatkist, die beschikbaar zal zijn om de vijand, zelfs tijdens de belegering.

   Toch is het mogelijk om te gaan met plunderaars, maar deze methode brengt een risico te worden beroofd.

   Doe zoals valuta als edelstenen, maar het is moeilijker te krijgen - te kopen voor echt geld, het doen van de baan, het wegnemen van de plunderaars.

   Resources, maar niet het geld, maar ook de prijs. Voornamelijk ontgonnen hout, steen, en voedsel, maar voor de bouw van industriële gebouwen is niet genoeg ruimte. Beslissen welke middelen je meer nodig hebt, en het tijdelijk opgeven van de toename van het aantal van anderen. Geleidelijk aan het verbeteren van de citadel, zul je meer ruimte voor alle behoeften hebben.

    

   We bewapenen met zwaard en vuur

   echte krijger moet een strijd, knarsen van metaal, schreeuwt, bloed en zwaarbevochten overwinning. Bestudeer de kaart en rekening houden met de geografie van het gebied om de krachten beter te verdelen.

   Forest - een ideale plek voor een hinderlaag, en beklim de heuvel, kunt u de beweging van de bovenste buitenlandse troepen op te sporen. Sommige van de soldaten vechten op de perfecte bosrijke omgeving, maar slechte verdediging. Andere vakkundig gebruik maken van de open ruimte, het creëren van wonderen en aanval en verdediging.

   Als u niet weet wat het beter om overleg forum iPlayer Legends of Honor te ondernemen, en je zal ervaren spelers te beantwoorden.

   

  Legends of Honor