Bladwijzers

Legends Heroes

Alternatieve namen: Legends of Heroes

Om te beginnen met het spelen van het spel Legends of Heroes online, moet je geregistreerd zijn. Doe mee met het spel Legend of Heroes neemt je minder dan een minuut. Het bestaat uit verschillende stappen:
1. Vul uw login.
2. Een e-mailadres.
3. Accepteer de gebruikersovereenkomst en privacy regels.
Na deze drie stappen, Legends Heroes registratie is voorbij.
Online game LegendsofHeroes heeft een grote bevolking, waarvan je moet een vertegenwoordiger van een ras te kiezen:
• Mensen;
• Elves;
& bull ; Hooglanders;
• Sirenes;
• Orcs;
• Geesten; [_1_ ] • Bewoners kerkers;
• Demons;
• Undead.

Voor het spelen in de Legends of Heroes, moet u begrijpen wat zijn de voordelen van elke race.
Mensen zijn sterke militaire strategen. Ze maakten wapens en wapenrusting van de hoogste kwaliteit, die in staat cast spreuken op hun vijanden. Mensen die betrokken zijn bij het fokken van paarden en griffioenen.
Elfen leven in bossen. Hun vredige bestaan ​​in harmonie met de natuur is hun geluk - voor elfen niets is belangrijker dan dat de bewakers van groenblijvende bossen.
Highlanders liever uit de buurt van andere mensen leven. Door de aard van de Hooglanders zijn erg onvoorspelbaar en uniek - sommige kunnen heel vriendelijk zijn, anderen zijn ongelooflijk fel en bloeddorstig.

Erg leuk om te spelen Legends of Heroes sirenes - moeraswezens. Aanpassing aan het leven in een moerassig gebied, hun huid bedekt met schubben. Het belangrijkste wapen van de Sirenen is een gif dat ervoor zorgt dat vijanden niet alleen gevoelloos, maar zelfs de dood.
Orcs mensen woedend en zeer sterk. Ze zijn geboren om vechters. Orcs gefokt hoog monsters: thunderbird, wolven en andere wezens om hen te helpen in de strijd.
Game Legends of Heroes Online wordt bevolkt zeer mysterieus ras. Parfum - De meest mysterieuze inwoners Batei. Alle geesten hebben de eigenschappen van de elementen - vuur, ijs, aarde en lucht.
In donkere grotten vestigden inwoners kerkers. Niemand kent deze grondstoffen dungeon beter dan de werkelijke inwoners.
Demons vonden hun verblijfplaats in de buurt van de vulkanen omdat ze eeuwige metgezellen van vuur en hitte. Van andere volkeren demonen benadrukt vooral de ruige roodbruine huid. Hun belangrijkste wapen - de hoorns en scherpe klauwen.

Legends of Heroes online bewoont een ander ras waarvan de oorsprong is in nevelen gehuld - de ondoden. Velen zeggen dat de wandelende doden - is dode zielen, weet deze wereld van haat en wraak niet verlaten.

Online spel Legend of Heroes hebben hun eigen lange geschiedenis. Bij het maken, de wereld was een keeper - Nils, die alles in het werk het perfectioneren van zijn schepping en het uitbannen van het kwaad gemaakt.
Eeuwenlang vormden negen beschavingen. Laatst waren geesten. Hun elementen waren niet tastbare vorm, dus Nils gaf ze leven en vorm.
Kijken naar de levens van zijn creaties, Nils begon te merken dat het soort en licht creëren, creëren werd verbitterd en duisternis de zweep overhand over hen. Nils, ervoor te zorgen dat de wereld zelf is kwaad, werd de Heer van het Duister.

Tijdens het bewind van de Heer der Duisternis Batei bestaan ​​bedreigd werd tegen hem waren drie goden:
• Fiona godin van het leven;
• Arumar - god oorlog;
• storend - de god van de wijsheid.

De oorlog tussen de goden en de Heer van de duisternis duurde eeuwen en tot slot, werd de duistere heer versloeg. Echter, de Heer der Duisternis commandanten lanceerde nog een verpletterende slag - de goden waren uitgeput en viel. Hun ziel exploderen in fragmenten en verspreid.
Nu Bath werd verdeeld in vier regio's, geregeerd door Death, Fire, Doom en Immortal heer van het kwaad.

Beginnen met het spel online Legends of Heroes te spelen, zul je beseffen dat alle volkeren verenigd zijn door slechts een idee: om de krachten te verzamelen en te vernietigen alle vier heren.
Join Legends of Heroes - Jouw kans om al zijn kracht en militaire invloed tonen.
Legends of Heroes online spel staat voor u klaar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more