Bladwijzers

Romeinse legionairs

Alternatieve namen: Legioners

Browser online role-playing game veteranenziekte oude Rome biedt u om een ​​duik in de realiteit van het oude Rome, om het lot van alle geschillen Romeinse legionairs te ervaren, bezoek gladiatoren huid en nemen deel aan de gevechten in de arena. Ondanks het feit dat online spel Romeinse legionairs online gepositioneerd als casual fun, er is alles wat nodig is voor de volledige ontwikkeling van het personage - allerlei mogelijkheden voor nivellering, hun gaming wetten, onderhoudende sfeer en game mechanics.

Hoe om ons te schrijven over de ontwikkelaars van het spel, zijn de prestaties met succes is getest in alle browsers, zodat de Romeinse legionairs, je kunt spelen op elk gewenst moment handig voor de browser. Wat de systeemvereisten, dan kunnen we alleen maar zeggen dat de standaard configuratie van de computer op kantoor - is een haalbare optie, en als uw pc een goede processor en verbeterde Pentium Type VI zal je niet gewoon spelen de Legionairs van het oude Rome, en 'vliegen' en deze realiteit.

Doe mee met het spel Legionairs van het oude Rome, zoals het moet zijn voor de casual publiek, eenvoudig en direct beschikbaar op de officiële website. Om te registreren moet u de site bezoeken en klik op "Aanmelden Roman veteranenziekte komen met een login, kies het geslacht van je karakter, geeft u het adres van een mailbox en een sterk wachtwoord. Nadat u bevestigen dat de Legionairs van het oude Rome Online registratie - het is echt je initiatief en de link om uw account te activeren, kunt u veilig gaan voor "brood en spelen voor."

Eerst wordt de "brood" tobish dat vanwege wat uw karakter bestaan. Beginners starten om het spel online Legionairs van het oude Rome spelen als onopvallend burger die een ziel heeft bijna niets, maar grote ambities om een ​​legionair Rijk. Om te beginnen natuurlijk belangrijke ervaring. Waar kan ik het krijgen? Ga naar trainingskamp, ​​er
jezelf bewijzen in de arena voor beginners, wat zal u en de ervaring en beloningen. Bovendien, als de opleiding succesvol zal zijn, zal je automatisch jezelf op het vierde niveau van het spel.

Een andere "brood" Legionair maar zijn militaire carrière, het verdienen van het goud. Eerst krijg je geld voor het werk in de stallen - nou, die zei dat de wapens en armor komen gemakkelijk? In de toekomst zul je in staat om meer waardige manieren, zoals knutselen of quests te verdienen. En als je eerst het spel online te spelen Romeinse legionairs vrijwel ongewapend en zonder munitie, daarna als pompen kunt alles wat je nodig hebt in de winkel of huis de Rare Books kopen - wapens en armor, en wat keizerlijke krijger moet dragen. By the way, er is een enorme verscheidenheid van hen, maar je kunt veroorloven om alleen wat er beschikbaar is voor uw niveau is. Om dit hetzelfde niveau van de stijging, start quests. In de taverne vindt u een NPC - een personage uit die krijgen een eerste baan. Hier vindt de trainer, die nuttig zijn om een ​​huisdier te kopen kan zijn.

U wordt gevraagd om te kiezen uit vier dieren: beer, hond, Bengaalse tijger en een leeuwin. In de toekomst zal het mogelijk zijn om de clan of afzonderlijke dieren van andere soorten voer, zullen ze veel sterker dan deze vier zijn. Nou, tot nu toe, en een huisdier - goede bescherming tegen de buitenwereld, die vol is van roofdieren, zowel dierlijke als menselijke soort.

Legioners online game beschikt ook over een automatische strijd. Tobish, volgens uw parameters gekozen vijand, en het gevecht vindt plaats zonder uw directe betrokkenheid. En tegen het einde, zult u worden geïnformeerd over de hoeveelheid ervaring en bonussen worden verdiend (in geval van een overwinning, natuurlijk).

Bovendien, de Legionairs van het oude Rome online spel waarin u kunt zich hier wijden aan het beroep, vier van hen - arbeider van de smid, drogist en chef-kok. Ook beschikbaar voor de ontwikkeling van speciale vaardigheden en zo veel meer dat kan worden gekenmerkt door een zeer correcte woord "spektakel."

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more