Bladwijzers

Les royaumes Renaissants

Alternatieve namen: Les royaumes Renaissants

Game royaumes Renaissants is een gratis, internationale en echt massively multiplayer online game. Je zal niet nodig om iets te downloaden - een volledig spel in Rejuvenated Koninkrijk hoeft alleen een web browser. Dit spel perfect reconstrueert een verscheidenheid aan genres en heeft een strategische rol en samen met politieke componenten.

Als je in royaumes Renaissants te spelen, kun je jezelf onderdompelen in de vroege Renaissance Europa. Je karakter zal beginnen met een bescheiden rol spelen in de zwerver, maar als hij de vasthoudendheid, doorzettingsvermogen en vaardigheden hebben, dan op het einde, krijgt u de gelegenheid om de hiërarchie te klimmen en een belangrijke rol spelen in het politieke leven van het Koninkrijk hebben.

Voor het spelen royaumes Renaissants , zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten, zoals: frequentie processor - 2 GHz; RAM-1GB videokaart - 128MB. Doe mee met het spel royaumes Renaissants zal niet veel tijd in beslag nemen en makkelijk:

1.                   Op de hoofdpagina, selecteer het item "registratie";

2.                   Voer de gebruikersnaam;

3.                   Vul een geldig e-mail;

4.                   Een veilig wachtwoord invoeren en herhalen;

5.                   Selecteer "registratie" en royaumes Renaissants registratie is voorbij.

Het spel werd uitgebracht in 2004, werd ze al snel een klassieker, om zo te zeggen, de benchmark voor web games. Game royaumes Renaissants werd gekenmerkt door vele prijzen, is vertaald in 25 talen, en het succes is gewoon ondenkbaar.

Als u op zoek bent naar een bloedige strijd of de nieuwste art 3D, daarna royaumes Renaissants online voldoet aan al uw verwachtingen . In dit spel, als je wilt gaan in de hiërarchie, of om posities in te nemen invloedrijke persoon, dan moet je om te onderhandelen ... Game royaumes Renaissants - dit is een complexe en rijke spel waarin menselijke relaties boven alles.

Tijdens de Renaissance, word je een zwerver in het nieuwe Europa in het midden van de vijftiende eeuw, en het is noodzakelijk om vooruitgang te boeken in de sociale ladder. Alle personages die je zult tegenkomen in het spel, het is de timmerman, bakker, wiens brood je koopt, de molenaar, die meel, marskramer, die tarwe uit verre landen importeert produceert ... en zelfs de burgemeester van uw stad, uw provincie gerechtsdeurwaarders, rechters, hoofden van legers of de koningin van Frankrijk!

Je zult royaumes Renaissants spelen en te beseffen dat dit een enorme wereld, die zich uitstrekt tot geheel Europa in 25 talen: je kunt bijvoorbeeld, de boot nemen naar het Engels Kanaal over te steken, en kan lid worden van de Ottomaanse Rijk. Maar je moet niet vergeten tijdens het reizen royaumes Renaissants online , stelt dat de politieke situatie dat u de grens over te steken, en derhalve conflicten veroorzaken!

Maar als deze avonturen zijn niet voor jou, dan kun je selecteren en rustige levensstijl. Misschien zou je liever proberen om geld te verdienen in het spel royaumes Renaissants , met behulp van uw velden en groeiende dieren of produceren zeldzame items voor de internationale handel ( wandtapijten, lokale alcoholische dranken, en dus enz.. ). Waarom ga je niet een restaurant of fortuin in de handel te openen? Dankzij verdiende-kapitaal dat u zou wel veroorloven, bijvoorbeeld om burgemeester te worden of gewoon een gelukkig leven zonder het verlaten van uw dorp spel Revival Koninkrijk.

Sinds 2004, het ontwikkelteam van Shogun voortdurend verrijken van de game wereld royaumes Renaissants online permanent basis. Navigatie, scheepsbouw, geneeskunde en ziekte, dus deel uitmaken van de nieuwste verbeteringen. En in 2013, nieuwe spelers verwachten dat nieuwe verrassingen. Meld je nu aan en verken de wereld royaumes Renaissants online , als je het in de tanden!

 

Les royaumes Renaissants online registratie