Favorieten

Het leven is vreemd: voor de storm

Alternatieve namen: Het leven is iets vreemds: voor de storm

New Life Is Strange: Before the Storm.

Players die de vijf afleveringen van "Life Is Strange" speelden (Life is a amazing thing), uitgebracht in 2015, zullen zeker blij zijn met de geschiedenis. Beide producten zijn gemaakt in de stijl van interactieve cinema, alleen de ontwikkelaar is veranderd. Als het eerste deel van het Franse bedrijf Dontnod Entertainment is, dan is het spel Life Is Strange: Before the Storm het geesteskind van Amerikanen in het gezicht van de studio Deck Nine Games. Het speelgoed is gemaakt voor dergelijke platforms:

  • PlayStation 4
  • Microsoft Windows
  • Xbox One

Naast de ontwikkelaar zijn er nog andere belangrijke wijzigingen. Bijvoorbeeld, in plaats van vijf afleveringen, zoals in het eerste deel, zijn er nu slechts drie. Een personage met de naam Chloe sprak met een andere stem. Ze was eerder geuit door Ashley Birch, die in dit geval besloot om zich aan het script te wijden. Ashley beloofde echter om ervoor te zorgen dat de actrice, die haar stem aan de heldin gaf, vasthield aan het raamwerk van het beeld.

Over plot metamorfoses.

In vertaling klinkt het nieuwe spel als volgt: "Het leven is raar: voor de storm." Dit betekent dat de auteurs ons drie jaar voor het begin van het hoofdverhaal stuurden. Het was in die tijd dat Chloe Price ontmoette en vervolgens bevriend raakte met Rachel Amber.

Begint met het spelen van het spel Life Is Strange: Before the Storm wordt je meegesleurd in de maalstroom van complexe personages. Adolescente meisjes zijn altijd moeilijk om een ​​periode van rijping te overleven, en het lijkt hen dat alles te moeilijk, dubbelzinnig en tegenstrijdig is. Ze zoeken steun van vrienden, en de enige manier waarop ze erin slagen elke dag de realiteit te boven te komen die hen is overkomen.

Toen Rachel onverwacht ontdekte dat haar familie lang een vreselijk geheim heeft bewaard, heeft dit haar leven radicaal op zijn kop gezet. Zware gedachten, slagen van het lot, problemen van een ander niveau kunnen het geloof in het goede en de menselijkheid van iedereen ondermijnen. Vooral moeilijk om hen jonge mensen te weerstaan. Alleen vriendschap met Chloe helpt het meisje om met de situatie om te gaan, hoewel ze zelf veel tragedies moest doorstaan, zoals de dood van haar vader, het verlies van haar beste vriend en vele andere gebeurtenissen. Dit alles kan niet in één ziel worden vervat en niet breken. In orde en er zijn vrienden om elkaar zo veel mogelijk te ondersteunen, waarbij ze tegelijkertijd een fragiele maar betrouwbare schouder vervangen.

Download Life Is Strange: Before the Storm kan vanaf september 2017 zijn. Zoals de auteurs van het project hebben verteld, beïnvloedt dit spel de sociale aspecten van het leven van ieder van ons. Er zijn momenten van dood, verlies en lijden, maar het negatieve wordt gecompenseerd door manifestaties van oprechte vriendschap, liefde en genegenheid. De gameplay is gebouwd op stralende emoties en laat daarom niet onverschillig. Chloe verschijnt voor ons als een nogal scherp en vastberaden meisje. Om iemand te overtuigen om op een bepaalde manier te handelen, grijpt ze terug naar de kracht van argumenten, soms spitste ze haar spraak met een scherp woordje. Je kunt dit snel zien door te beginnen met het spelen van Life Is Strange: Before the Storm. Net als in het eerste deel zijn er speurtochten met de implementatie van verschillende taken en puzzels. En als u deelneemt aan de dialoog, is het mogelijk om opties voor antwoordreplica's te kiezen. Zo ontwikkel je alternatieve realiteiten door gebeurtenissen langs een van de mogelijke paden te schieten.

B Life is Strange: Before the Storm biedt een aflevering "Afscheid" van het bonusspel. Daarin mogen spelers voor het laatst optreden namens de heldin, Max Caulfield. Degenen die niet in het eerste deel hebben gespeeld, zijn geïnteresseerd om te weten dat dit de vriendin van Chloe is met wie ze bekend was voordat ze Rachel Amber ontmoette. Max had een talent voor het managen van tijd, maar omdat ze de tegenslagen van het verleden wilde corrigeren, deed ze bijna het heden en de toekomst pijn.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more