Bladwijzers

League of Angels 3

Alternatieve namen: League of Angels 3
Game League of Angels 3 wordt vervolgd

Fans van een fantasieavontuur door het magische land van Elysium laten de voortzetting graag los. De game League of Angels 3 is het derde deel geworden van een prachtig kleurrijk project, waar de confrontatie van engelen en draken meedogenloos is. GTarcade, geïnspireerd door het succes van eerder werk, verbeterde de graphics verder en maakte de plot diverser. Nu is het beeld volumineus geworden, en dit is het belangrijkste externe onderscheidende kenmerk van het product. Om de engelen te helpen hun land te verdedigen voor de duistere machten, hebben spelers League of Angels 3-registratie nodig of loggen ze in via een sociaal netwerk.

In de wereld van magie en tovenarij

Gamers hebben de mogelijkheid om in de draaikolk van buitengewone evenementen te duiken, zodat je het gewone vergeet. Beginnend in League of Angels 3 om te spelen, ga je terug in de tijd om een u200bu200bdozijn magische artefacten te vinden en deze te gebruiken om hordes draken te vernietigen. Op dit moment heeft het kwaad prioriteit gekregen, doordat het de Baleria van de meest kwaadaardige en machtige draak heeft doen herleven. Als je vertraging oploopt bij het voltooien van de taak, zullen de boze geesten macht kunnen opbouwen en dan kan niets de val van het glorieuze Elysium stoppen. Elk van de 12 elementen van wapens wordt betrouwbaar bewaakt in verschillende tijdsperioden. In de rol van een krijger van licht, moet je ze allemaal bezoeken en elke strijd winnen om de volgende trofee te krijgen.

Het doornige pad van de held

Speel het spel League of Angels 3 online je heilige missie. Kies uit 30 personages je eigen personages en verbeter deze voortdurend met nieuwe vaardigheden. Trouwens, hier kun je je krijger gemakkelijk veranderen van een goochelaar in een tank, boogschutter of iemand anders. Wijzig gewoon de parameters in de instellingen en de uitvoer ontvangt een volledig bijgewerkte gevechtseenheid. Dit is handig, omdat je de held kunt aanpassen voor de komende strijd, op basis van de volgende omstandigheden. Benader de creatie van het uiterlijk op een verantwoorde manier, aangezien elk detail een aantal vaardigheden geeft. Het assortiment is vrij groot: vleugels, wapens, uniformen. Er zijn ook mounts die getemd moeten worden. Als je een assistent hebt, wordt het winnen van gevechten en het voltooien van taken veel gemakkelijker.

Als u de wereld rondreist, ziet u veel bekende locaties en nieuwe. Van aankomende vergaderingen mag je geen verrassing verwachten; soms komen hordes vijanden tegen, soms vriendelijke eenheden met taken. Weigeren om opdrachten uit te voeren wordt niet aanbevolen, omdat er ervaringspunten voor worden toegekend en je een nuttig artefact kunt krijgen. Als je bekend bent met de eerste twee delen van de turn-based browsergebaseerde MMORPG, zul je zeker voelen dat de vijanden in de League of Angels 3 iPlayer wreed en dodgy zijn geworden. Om de volgende opdracht aan te kunnen, moet je veel meer moeite doen, maar de beloning zal zoeter zijn.

Onder andere innovaties: 10.0003

  • Verbeterde 3D-afbeeldingen Meer leuke avonturen
  • Hevige gevechten
  • Continue ontwikkeling van heldenvaardigheden
  • De opkomst van nieuwe gebieden

Wat de gevechten betreft, is de League of Angels-game trouw gebleven aan de genre-richting, en het is moeilijk om hier iets nieuws te vinden. De afstemming van krachten en het pompen van krijgers spelen een rol. Ook zijn vreselijke kerkers en prachtige tempels, labyrinten en arena's niet verdwenen. Je kunt het opnemen tegen echte spelers of meer aandacht besteden aan PvE-gevechten. Je zult fascinerende pasmodi vinden, waar meerdere spelers tegelijk aan deelnemen, maar alleen de elite krijgt de trofee.

Duiken in de magische wereld zal interessant zijn voor zowel beginners als ervaren gamers. Beiden zullen aangenaam verrast zijn door de omringende schoonheid, die beschermd moet worden tegen het woeste kwaad.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more