Bladwijzers

Competitie online

Alternatieve namen: Competitie online

League online - is een multiplayer voetbalspel met een unieke 3 D graphics, zodat u de wedstrijd beter dan in het echte leven te kijken.

Online Game League Leven voor een correcte weergave van de gameplay maakt de volgende computer eisen van de toekomstige eigenaar van het team:

· Windows

· High speed internet verbinding,

· Processor: Pentium III 600 MHz of [ _2_] boven

· RAM 1 GB RAM

· Video: Compatibiliteit van DirectX 9. 0b of Open GL 1. 1. 3D-grafische kaart gelijkwaardig GeForce 32MB en hoger

· Ten minste 1 GB vrije ruimte op de harde schijf

· DirectX 9. 0c

· Flash Player 9. 0 en hoger

· Browsers nieuwste versie - IE [ _2_], Opera, Chrome, Firefox met steun e Java

Als u twijfelt of u moet League Online registratie, krijgt u de gelegenheid om wedstrijd te testen en te begrijpen of je dit spel passen hebben. Hiervoor moet je naar de klant, het programma dat u wilt installeren op uw computer te downloaden.

Registreer Online League spel is zeer eenvoudig. Allereerst moet je een team van spelers uit de geïntroduceerde assembleren, en voer vervolgens:

· Gebruikersnaam

· Wachtwoord

· E-mailadres,

· Code van het beeld.

Na bevestiging en e-mail, download en installeer de game client, League Online registratie is voltooid en u kunt direct doorgaan met de game.

Beginnen met het spel League Online spelen, ga naar het menu commando. Eerst moet je het een naam geven, en dan beslissen hoe de kleuren worden gebruikt voor voetbal uniformen. Ervaren spelers wordt geadviseerd om een ​​clubkaart kopen - het opent slechts tot de volledige mogelijkheden die bestaan ​​in het spel, waaronder toegang tot alle toernooien.

League Leven spel heeft verschillende toernooien, deelname aan die vaak afhankelijk van uw vaardigheid

· Toernooi lucht , het vechten team zonder lidmaatschap van een club;

· Toernooi land , waarin omvat alle spelers bij zal;

· Toernooi water , die wordt gesloten voor degenen met een rating onder 1600;

· Toernooi brand waarvoor je moet 1900 cijfer punten te verdienen;

· Golden League , die beschikbaar is Alleen spelers die level 40 hebben bereikt.

Wanneer u online spel League Live te spelen, heb je genoeg manieren om je team sterker te maken hebben. Eerst moet je om te gaan door alle oefenwedstrijden en krijgen de vijfde niveau in het spel. Alleen dan zul je worden toegelaten tot de grote toernooien. Als je voelt dat je genoeg ervaring hebt opgedaan in de opleiding, is het altijd mogelijk om te verwerven in een vriendschappelijke wedstrijd, maar we moeten niet vergeten dat de rating is alleen geldig tijdens deelname aan officiële wedstrijden.

Ten tweede, zult u in staat zijn om hun eigen tactiek te ontwikkelen - aanval en verdediging, evenals een derde. Of u kunt de tactiek van coach die zijn team leidt naar de overwinning in het echte leven te gebruiken. Tactiek kan gewisseld worden tijdens de wedstrijd.

Ten derde, wanneer je speelt in de League Leven, kunt u, het verdienen van geld om een ​​team van bekende spelers, inclusief de keeper, maar ook coaches kopen. Op onze games zijn hot debat waarin spelers om beter te kopen.

Vierde, te spelen in de League Leven absoluut op de top, kun je speciale schoenen en andere 'gadgets' die de prestaties en kenmerken van de spelers te verhogen kopen.

Team spelontwikkelaars voert regelmatig verschillende cups en toernooien waarin je kunt bewijzen dat uw team verdient de titel van de beste te dragen. Daarnaast kunt u deelnemen aan een clan waarmee uw team deel te nemen aan speciale gevechten clans.

Game League Leven is gemaakt speciaal voor voetballiefhebbers die nog niet eerder de kans om hun kennis over het winnen van voetbal tactiek heb gestopt.

 

League online registratie