Bladwijzers

Light & Darkness

Alternatieve namen: Licht en Duisternis, LD

Voor degenen die de wereld «Lineage» hebben veroverd en nostalgisch, bieden om online te ontmoeten met het spel Licht en Duisternis - browser RPG, niet veel onderdoen voor zijn voorouder. Online game Licht en Duisternis - het is een geweldige werk van grafisch ontwerpers, kwaliteit animatie, grote getraceerd vrede en fantastische beelden. Om te krijgen in dit verhaal, neem de eerste stap - te registreren. Doe mee met het spel Licht en Duisternis meestal voorbij zonder ingewikkelde artikelen - naam (zijn eigen, dan komen met voor het personage), e-mailadres, wachtwoord en bevestig het, of niet abonneren op de nieuwsbrief, de gebruikersovereenkomst. Allemaal? Doet registratie Licht en Duisternis - in je zak. Nu blijft het wachten op de brief met de activering van de rekening, bevestigen en ervoor te zorgen dat uw Licht en Duisternis in de online registratie is gelukt.

De eerste stap, voordat u begint met het spelen van het spel online Licht en Duisternis, is om een ​​server, die zal worden gecreëerd door je karakter kiezen. Gewoonlijk wordt genoemd de twee werelden - Thor en Ares. Thor op de server fungeert standaard PvP. Hier zult u in staat zijn om zichzelf te realiseren in gevechten en veldslagen als monsters en andere spelers. Vreemd, denk dat toestemming om je aanvallen niet nodig, dus klaar voor bliksem aanvallen, en bereid je voor hen. Goede show zelf - en je zult waarderen niet alleen bondgenoten, maar ook rivalen (punten toe te voegen aan je combat skills). Als je gaat spelen in het Licht en Duisternis op server Ares, wordt u beschermd tegen elke vorm van verrassingen - er is slechts ruimte voor specifieke begrijpen duels en gevechten, geen spontaniteit van de vijand, maar je huidige handicaps ook. Goed en andere nuances - bijvoorbeeld, is het mogelijk om een ​​pact met dezelfde dezelfde tegenstander sluiten, om de vijand neutrale (monsters) vernietigen.

Defined de server, en het zou goed zijn om een ​​personage te creëren. In Licht en Duisternis kan spelen voor de Warriors, Dieven, Merchants, Archers, Priesters en Mages. Het selecteren van een klasse, wordt u doorverwezen naar de bijbehorende locatie, en begin van "Kroniek" van zijn held. Het passeren van een nieuw niveau, zal punten verdienen om de persoonlijke kenmerken van de held te verbeteren - lenigheid en uithoudingsvermogen, kracht en intelligentie, geluk en vaardigheid. Toe te voegen aan hun kasreserves, ga dan voor de wapens en uitrusting van de stad, daar heb je winkeliers en "goede schild" bieden, en "slechte sneakers 'kan belonen.

Licht en Duisternis Game online gewoon wemelt verhaal quests, en er zijn zelfs een aantal die specifiek zijn ontworpen voor een bepaalde klasse van karakter, dat is vooral populair bij mensen die zich ertoe verbonden om het spel online te spelen Licht en Duisternis. TK spel problemen vragen de niet-speelbare personages, en de manier waarop ze zijn snel en afscheidswoorden schenken.

Licht en Duisternis online game, "die" een enorm gebied - gebied kaart vindt plaats op 15 th m. mijlen. Er zijn een groot aantal locaties, maar bewegen tussen hen is niet eenvoudig. Als u een rijke held, vervolgens via speciale portals leveren u snel en comfortabel, maar als met munten moeilijk gaan vervolgens in op een lange reis naar de bergen of zwemmen met andere helden die clan georganiseerd, bijvoorbeeld.

Ook in Licht en Duisternis kan spelen, neem een ​​neutrale positie - oogst, leren het ambacht. En het gebeurt allemaal erg realistisch, als een oogst - dus te zijner tijd, als een verblijf, dus 's nachts (het spel heeft een dag en nacht) en vele andere details die een geweldige sfeer creëren, een kleurrijke en verleidelijke voor de speler.

 

Light & Darkness online registratie