Bladwijzers

Licht van duisternis

Alternatieve namen: Licht van de duisternis

Light of Darkness: A Timeless Journey

Een rond-de-wereld reis geeft verrukking van de erkenning van de ongebruikelijke tradities van de mensen en de overdenking van de schoonheid van het landschap. Maar zelfs zo'n reis is niets vergeleken met bewegen door de tijd. De ontwikkelaars van 3Claw hebben besloten dat de game Light of Darkness het portaal zal zijn dat de speler eeuwenlang en legendes naar zijn meest opwindende avontuur zal sturen.

Held van het spel werd vervloekt door de Demon of Shadow en bleef steken in de tijd. Maar hij kan niet toestaan ​​dat de schurk het ruimte-tijd continuüm onderdrukt en neemt de wapens op om de verandering van de geschiedenis en de chaos die de demon bedacht heeft te voorkomen. Hij springt van het ene tijdperk naar het andere, strekt zich 2000 jaar lang uit en ontmoet de legendarische persoonlijkheden:

  • Robin Hood
  • Met Arthur roll
  • Zhanna Dark
  • Magician Merlin
  • Antieke liniaal Julius Caesar
Een

verhaallijn belooft spannend te worden, en Light of Darkness zal heel leuk zijn om te spelen. Wie zou weigeren om te communiceren met charismatische persoonlijkheden die hun sporen achterlieten op de geschiedenis, naast het redden van de wereld van een catastrofe langs de weg? Tijdens tijdelijke sprongen vindt u unieke artefacten die u zullen helpen bij het volbrengen van de missie. Het is bijvoorbeeld goed mogelijk om een ​​boog van een roodborstje te krijgen, Arthur's mystieke zwaard - Excalibur of Merlin's magisch personeel. Stel je eens voor hoeveel kracht je in handen hebt. Als je het correct toepast, kun je het meest voor de hand liggende kwaad beteugelen.

We selecteren de afbeelding van een hero

Voor deelname aan zulk een opwindend avontuur is registratie van Light of Darkness nodig, waarna we verder gaan met de studie van enkele vertegenwoordigers van de heldenklassen.

  • Warriors. Dit is een echte tank - rende naar voren en veegt de vijand van het pad. En niet verrassend, met zo'n ongelooflijk zwaard. Hij is niet bang om in de strijd te vallen, en die moed geeft hem kracht en inspireert angst bij de vijand. Zijn gave is onmisbaar in de melee-aanval, en de vaardigheden omvatten: de wervelwind van bladen, kloof, lichtbui.
  • Assassin is ook een goede volgeling en is bewapend met twee gekartelde zwaarden. Dit is een geboren moordenaar, snel, behendig, energiek, ongrijpbaar voor de vijand. Zijn vaardigheden: luchtspiegeling van de dood, wervelwind, dans van schaduwen.
  • Mag is begiftigd met de gave om te communiceren met dieren en beheert vakkundig de elementen van de natuur. Hij moet voortdurend de kennis van de geheimen van de natuurlijke elementen verbeteren om de magie volledig toe te passen. Zijn vaardigheden omvatten: tornado, golf van magie en uitroeiing. Om de vijand te verslaan, is het niet nodig om dicht bij hem te komen.

Dit zijn nog steeds alle personages waaruit je kunt kiezen, maar naarmate het spel blijft evolueren, kun je hopen dat er in de toekomst meer diversiteit zal zijn.

karakterontwikkeling en fighting

B Light of Darkness kan niet zonder een constante toename van de prestaties. Deelname aan veldslagen en speurtochten draagt ​​niet alleen bij tot de groei van persoonlijke kwaliteiten, maar opent ook de weg naar een verscheidenheid aan huisdieren en uitrusting (normaal, zeldzaam, episch). Het is erg belangrijk om chrono-energie te verzamelen in verschillende evenementen, om de vaardigheden van de held te verbeteren en nuttige apparatuur te verkrijgen.

Presenteer hier en de mogelijkheid van PvE of PvP veldslagen. Bovendien vinden veel gebeurtenissen plaats in de automatische modus. Het is noodzakelijk om de held een paar minuten onbeheerd achter te laten, wanneer hij terugkeert, zal blijken dat hij erin slaagde verschillende plaatsen te bezoeken en een aantal taken uit te voeren. Om de leiding te nemen, word je lid van de gilden en ga je naar de Arena, waar de meest legendarische prestaties worden uitgevoerd. Het hoogtepunt van het speeltje kan worden beschouwd als een zekere afwijking van het gebruikelijke scenario - het andere geslacht is vrij om virtuele huwelijken aan te gaan, en dit wordt zelfs aangemoedigd door bonussen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more