Bladwijzers

Onstuimige 90

Alternatieve namen: Lihie 90

Stormend 90 online - gratis browser spel gemaakt door de inspiratie van de serie "Brigada". Deze online game Stormende 90 is de sociaal-economische simulator, het transport van de speler in de wereld van het recente verleden van ons land. Tijd van corruptie, vernieling en chaos. Men wordt gedwongen om een ​​beter leven op hun eigen zoeken, handelen betekent om doelen te bereiken.

Levendig 90 online spel waar de actie plaatsvindt in een virtuele stad, die is opgedeeld in zones van de invloed van de bendes, elk gespecialiseerd in een bepaald soort criminele activiteiten. Jouw taak in dit spel is om te overleven en geleidelijk te verhogen haar gezag, om de meester van de schaduw als gevolg van de stad en zo veel als mogelijk om te verblijven op deze site. U kunt het spel stormen 90 online spelen en aansluiten bij een van de groepen die in het criminele gebied dat je wilt lopen of ga je eigen weg en het organiseren van uw in-game business, het openen van een uitgeverij, die zich bezighouden met de handel, de verkoop van wapens en dwz , Of samen een bende en doen afpersing.

Minimale systeemeisen: internetverbinding van 64 kbit / s, geïnstalleerde Adobe Flash Player 10, RAM - 1 GB harde schijf - 512 MB.

Om te beginnen het spel vereist registratie in het spel Dashing 90.
Registreer stormen van 90 op verschillende manieren: U kunt via een van de sociale netwerken die al geregistreerd zijn in te voeren. Zo niet, kan het worden gedaan met behulp van uw e-mailadres. Of registreren op de site door het specificeren van de naam (eronder weet je de andere spelers in het spel), uw e-mail en wachtwoord. Onstuimige op deze 90ste registratie zal worden voltooid.

Sinds het begin van het spel krijg je in de neutrale zone. Als u niet wilt volgen een verhaallijn en niet kiezen voor de rol van een van de militante bendes, om aan te passen aan het spel en ervaring op te doen, is het wenselijk om informatie van de computer tekens te verkrijgen.
Vergeet niet, de opleiding en niet om hun niveau te verhogen, gebaseerd op een gemakkelijke overwinning. Aanvankelijk moet toch tenminste een gemakkelijke taak worden uitgevoerd, waardoor hun eigenschappen en vaardigheden.
Geregeld karakter en speel het spel online Zwierige 90 kan op elke locatie, met inbegrip van het grondgebied van de andere groepen, maar het moet heel voorzichtig zijn, want het personage kan aanvallen op elke locatie, zelfs tijdens de taak. Vervolgens verdienen prestige en geld, kunt u kopen of zelf bouwen van een huis en beginnen om hun eigen bedrijf op te richten. Dit is het meest interessante aspect van het spel: hier kunnen spelers stormend 90 locaties te spelen en uit te breiden en hun uiterlijk te veranderen. Je kunt huizen, winkels, kantoren bouwen in speciaal aangewezen gebieden. Ze kunnen worden gebruikt of verkocht op een veiling.

Zeer geïnteresseerd in dit spel, de Baltische Hotels vecht - met simultane multiplayer geplande acties. Dat is, in een slag een paar spelers kunnen deelnemen op hetzelfde moment, hoeft spelers niet beweegt in een strikte volgorde te maken, terwijl er een mogelijkheid om het verloop van de strijd wapens van keuze te veranderen, of een combinatie van stoten.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more