Bladwijzers

Lineage 2

Alternatieve namen: L 2

Prequel miljoen favoriete RPG «Lineage» - online spel Lineage 2 vrij snel won ook de gunst van gaming. Natuurlijk! Meer personages, meer wapens en armor, monsters en bazen, verbeterde graphics en gameplay bijgewerkt - in Lineage 2 online je hoeft niet om mezelf te vangen denken dat "dit alles is gebeurd."

Om uzelf om deze nieuwe en onontgonnen deze verleidelijke wereld te absorberen, moet u uw account te krijgen. Wij vestigen uw aandacht dat Lineage ofsayte 2 Online registratie is niet uitgevoerd. Dit gebeurt op de server, moet je om hulp te vragen in de "registratie Lineage 2" en u zal worden gepresenteerd met een lijst van servers (officiële en niet echt) dat de dienst aan te bieden "inschrijving in het spel Lineage 2."

Dus, als je succes hebt geregistreerd en kan het spel Lineage 2 online te spelen, is het tijd om je personage te creëren. Races in het spel is nog steeds vijf, maar de klassen werd meer - nu zijn er acht. Maar ten einde gaan. Speel Lineage 2 kun je in Orc als die van de mensen (people), Dwarves, Elves donkerder of lichter. Ras van mensen, natuurlijk, de meeste numerieke en het bood de volgende klassen - Battle Mages, Necromancers, Summoners, Artsen en helpers. Minste numeriek, maar de meest bruikbare race - Gnomes. Ze zijn onwetend allerlei middelen, wapens of zeldzame artefacten, natuurlijk, voor het geld en zal met u delen. Er zijn twee klassen - Wapensmeden en Searchers middelen. De sterkste race - Orcs, die vochten voor vooral "ervaren" spelers Lineage, heeft vier klassen: Destroyers, Krachtige Heer en waarin wordt opgeroepen tot een gevecht. Licht Elven race - ras mooie wezens. Dit statige, snel en interessante personages, ze zijn heel sterk genoeg om naar de vijand, maar hun vreedzame karakter verzet zich tegen het algemeen geweld. In het licht elven ras spel Lineage 2 Online biedt ons een keuze van zeven klassen - Zingende Zwaard, Ridder van het Altaar Plain Runner Zilver Jager Zingen ban Sergeant Orakels en Summoner. En tenslotte verbannen ras Dark Elves aanbidden de machtige en meedogenloze godin Shilen is er zes klassen - Shillien Ridder, Sword Dancer, Dark Runner, gooien Spells en onderofficier Dark Summoner Shillien Oracle.

Gedefinieerd in deze verscheidenheid van personages, hun eigenschappen en vaardigheden voor het spelen van het online spel Lineage 2, vergeet dan niet om te komen met de naam van zijn held, hij verdient, en een portret te maken, passend bij zijn race. En natuurlijk de vloer - er zijn geen beperkingen voor vrouwen, kansen voor alle tekens gelijk, ongeacht geslacht. Vooruitblikkend, onthullen het geheim over het uiterlijk van je personage - in de toekomst kunt u een speciaal drankje dat het uiterlijk van de held (maar alleen uiterlijk) kan veranderen kopen zullen zijn.

Ongetwijfeld, Lineage 2 online game waarvoor geen medelijden om deel met hun werkelijkheid. Deze wereld is echt vangt - gameplay, beelden, geweldige mogelijkheden, wapens, uitrusting, inventaris. Overigens, met betrekking tot de laatste drie alinea - de nieuwkomer slechts een standaard voor deze klasse wapens en items die nodig zijn voor de zoektocht (en zelf - het harnas op). In de toekomst, als de pompen van de held, zult u in staat om hem te ernstiger munitie krijgen. De kostprijs is waarschijnlijk uw aandacht vestigen op het feit dat alle wapens, armor en andere items, zoals een magische sieraden hebben een zogenaamde Grady tobish limiet niveaus waarop ze kunnen worden gebruikt.

In aanvulling op al het bovenstaande, wil ik graag nog een paar accenten, zonder welke spelen Lineage 2 zou niet zo interessant maken. Bijvoorbeeld, voor het begrijpen van het systeem van karma, of ontwikkelingsfase clans (tot 5 niveaus), of ... oh, het is moeilijk doel om het spel, waarin je niet precies adem te zijn! Dus ik eindig met opus en stel voor dat je om te leren over alles.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more