Bladwijzers

League of Angels 2

Alternatieve namen: League of Angels 2

League of Angels Game 2: driedimensionale schoonheid.

Als je een bewonderaar bent van het eerste deel van het fantasieverhaal, zal de game League of Angels 2 je verrassen met nieuwe verbeteringen:

  • Driedimensionale afbeeldingen, ongelooflijke dynamiek en indrukwekkende speciale effecten.
  • Meer dan 50 karakters, waarbij je onder de nieuwe helden zeker oude kennissen zult ontmoeten.
  • Het ontwikkelen van een strategie en het toepassen van tactieken is nog interessanter geworden dankzij nieuwe functies.
  • Meer kerkers bewoond door draken, demonische wezens, reuzen en andere monsters.
  • Angels nemen deel aan gevechten, hun pompen en het vermogen om hun eigen competitie te organiseren.

Zoals je ziet, is het MMO-browsergebaseerde product met stapsgewijze acties klaar voor nieuwe uitdagingen, wachtend op ervaren spelers die zich haasten om de League of Angels 2-game te spelen, in een poging om te beschermen wat er nog over is van de grootsheid van de vroegere wereld.

Vas wachtend op een botsing met het kwaad, maar ervaring, magie, wapens en woede zullen helpen om alle vijanden te verslaan en te vechten met de baas. Hij is nog erger geworden, groter en sterker geworden en kan alleen samen worden verslagen.

Nogmaals oorlog.

Zelfs onder engelen houdt vrede niet eeuwig stand. De oude meningsverschillen keerden terug, het oude kwaad rebelleerde, de demonen van de onderwereld ontwaakten. Mooie engelen: Athena, Moira en Fortune vestigden hun eigen onafhankelijke koninkrijken, de Unie van ingewijden, de Citadel van Celestials en het Koninkrijk der Onsterfelijken.

Niemand weet wanneer de vrede zal komen, maar iedereen hoopt op dit punt te leven. In de tussentijd moet je de fragmenten van een eeuwenoud artefact verzamelen, maar hiervoor heb je een nieuwe League of Angels nodig.

De eerste belangrijke stap is de registratie van League of Angels 2. De volgende is een aangename keuze van je engel met unieke kenmerken. Je kunt ze geleidelijk ontwikkelen, verbeteren, nieuwe functies introduceren en de bestaande verbeteren. Voer hiervoor opdrachten uit die een gunstig effect hebben op de ervaring. Geleidelijk aan zul je zo sterk worden dat je met erg gevaarlijke tegenstanders kunt omgaan.

Hoewel de gehele engelenbevolking van deze wereld tot verschillende facties behoort, belet dit niet dat zij meedoen aan competities om een ​​beter resultaat te bereiken. Samen kun je de afgelegen grotten verkennen die worden bewoond door enge wezens, ze vernietigen en een welverdiende beloning ontvangen. Na het vijftiende niveau zullen er meer prestigieuze kerkers met bijzonder waardevolle kunstvoorwerpen en schatten beschikbaar komen.

veldslagen en uitrusting.

Je zult League of Angels 2 spelen, de mogelijkheid hebben om de PVP Arena te bezoeken om te botsen met de tegenstander in een duel. Als je naar indrukken en een bril verlangt, organiseer je massale demontage tussen groepen en als je het 20e niveau bereikt, krijg je het recht om je eigen gilde te maken en massale wreedheden in kerkers te organiseren.

Om missies succesvol te voltooien, hebt u goede apparatuur nodig, die is verdeeld in 4 types:

  • Epic
  • Legendary
  • Unusual
  • Rare10006

U kunt het op een natuurlijke manier verbeteren of het proces versnellen door gebruik te maken van de valuta van het spel.

Het hero-niveau in iPlayer League of Angels 2 zal ook helpen met decoraties, accessoires en kleding, waaraan nieuwe vleugels zijn bevestigd. Voordat je de held in een ander kostuum kleedt, bestudeer je al zijn opties. Houd er ook rekening mee dat de outfits zijn verdeeld in vrouwelijke en mannelijke.

Wanneer je in een wereld vol magie stapt, kun je verrassingen verwachten, dus is het een wonder? Omdat je een van de engelen wordt, ben je veel beschikbaar en is het belangrijk om goed te leren hoe je de gevallen gave gebruikt. Je engel is sterk en capabel genoeg, maar in het gilde wordt hij nog krachtiger. En als u het bedrijf wilt verlaten, kunt u het altijd doen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more