Bladwijzers

League of Legends

Alternatieve namen: League of Legends, LOL

League of Legends online - gratis multiplayer role-playing game met strategie-elementen. Project Developer - Californisch bedrijf Riot Games, en dient als een uitgever THQ. Grotendeels spel League of Legends herinnert beruchte project Dota All Stars. Spannende gebeurtenissen van het spel ontvouwen op vier kaarten. Hoe precies zal vechten hangt af van wat de kaart zijn in het moment. Bijvoorbeeld, de eerste twee kaarten aan gevechten kunnen drie spelers tegen drie of vijf dienen tegen vijf. Op de derde kaart is een strijd tussen de teams voor controlepunten, en de vierde - een smalle doorgang waar er vijanden van vijf spelers tegen hetzelfde bedrag. Graphics van alle locaties letterlijk geweldig. Aangelegd en gedetailleerde gameplay, dat kan niet anders dan zich verheugen vele gebruikers. In het verhaal van het spel moet zijn om ervoor te zorgen dat de faciliteiten werden vernietigd tegenstanders, maar vergeet niet om hun eigen beschermende torens beheersen. Als in het dagelijks leven dat je niet genoeg sensatie skraste uw toeristisch verblijf in virtual reality. Game LoL het meest geschikt is om de adrenaline in het bloed te verhogen!

Word een legitieme gebruiker help League van Legends registratie. Gebruikersnaam, wachtwoord (herhaald in de volgende regel), e-mailadres, geboortedatum: in de vorm, moet u de volgende informatie. Je moet ook zet een vinkje, hetgeen blijk geeft acceptatie van de regels. Aanmelden voor nieuws verzorgd door standaard. Tot slot moet u de code herschrijven van de beelden en klik op «gratis spelen». Voordat u een account aan te maken, zorg ervoor dat de configuratie van de computer niet zal falen. Voor gameplay vereist de volgende minimale systeemvereisten:

- OS Windows XP Service Pack 2/Windows Vista Service Pack 1/Windows 7;

- Pentium 4 2GHz;

- Vrije ruimte op de harde schijf 750MB;

- Compatibel met DirectX 16 bit geluidskaart;

- Video geheugen 128 MB;

- RAM 1 GB;

- Internetverbinding van minimaal 128 kb \ s.

Dus speel League van Legends zal zijn helden, die wordt hier kampioenen genoemd. Elk van hen heeft zijn eigen kenmerken. Uiteraard is de helden kunnen zijn sterke en zwakke punten. Dus iemand over hoge magische vaardigheden, iemand heeft een hoge schade, terwijl anderen zijn zo krachtig dat er uitziet als een menselijk schild. Maar wie je loopt, om te evolueren. Tijdens het spelen verdien je punten. Ze brachten tijdens pompen of maaiveld, of om nieuwe personages en runes die prestaties te verbeteren aan te schaffen. Bovendien heeft elke succes brengt winst in de vorm van game geld. By the way, kun je echt investeren, zo plotseling was er een groot verlangen. Het geeft zeker een aantal voordelen, maar je kunt heel goed doen League van Legends gratis spelen.

Aan het begin krijg je een paar tekens, en uiteindelijk hun aantal zal alleen maar toenemen. Alle in het spel 30 levels. En hoe hoger je naar links, hoe groter de kans. Spel League of Legends dringt er bij de ontwikkeling van de vaardigheden van de helden. Er is een talent boom die gemeenschappelijk is voor alle tekens. Masteries, dwz talent tree heeft drie vestigingen: Attack, Defense en Auxiliary. Een specifiek pad van ontwikkeling te selecteren, u hierbij bepalen het lot van de held. Naast de basisvaardigheden, kunt u twee extra selecteren. Bijvoorbeeld, snelstromende, en dus behandeling zaklinalnoe

Dit spannende spel te pakken krijgt van je aandacht vanaf de eerste minuten. Verscheidenheid aan gameplay laat niet toe om een ​​minuut te missen! Vecht plezier met walgelijke monsters, daag andere spelers en worden elke dag meer en meer vertrouwen in hun capaciteiten! Laat aan al uw verwachtingen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more