Bladwijzers

Looney Tunes World of Mayhem

Alternatieve namen: Looney Tunes Mad World, Looney Tunes Mad World

Looney Tunes World of Mayhem - favoriete personages in de nieuwe shell

Het spel Looney Tunes World of Mayhem van de studio Scopely opent je toegang tot alle stripfiguren in het universum van Looney Tunes. Je moet een leuk team samenstellen om het kwaad te bestrijden. Wie kan hier immers het beste mee omgaan, hoe Bugs Bunny en zijn vrienden ook.

Het begint allemaal met de kleine schurk Marvin, die klaar staat om de mensheid te vernietigen. Hij zit in zijn laboratorium in het bos en maakt verraderlijke plannen. En onze vriend, Bugs, raakte zoals altijd een beetje verdwaald en keerde de verkeerde kant op toen hij zijn weg naar Pismo Beach aan het graven was. Hij scheurde de slechterik weg van zaken, wekte zijn woede en schoot uit zijn laserpistool. Maar ons konijn is ook geen misser, als reactie stuurt hij een kluis uit de hemel naar zijn dader. De strijd eindigt met Bugs die Marvin's controlepaneel en zijn hele cartoonlab willekeurig vernietigen. Nu moet iemand deze cartoons terughalen ;-)

Bagz Bunny heeft jouw hulp nodig in het spel Looney Tunes Crazy World op pc. Alle stripfiguren renden weg naar waar ze moeten worden teruggebracht. Je moet veel vechten en je droomteam samenstellen, wat zal helpen om alles weer normaal te maken. Om te beginnen heb je toegang om het konijn zelf te besturen, dit is je eerste held. Hij heeft twee unieke aanvallen:

 • basic - elke beweging wordt gebruikt om schade aan te richten - bij een konijn is het een veilige val uit de hemel naar de vijand, net als in tekenfilms;
 • is speciaal - het valt op door zijn kracht, maar het kost tijd om ze opnieuw te laden - graven achter de rug van de tegenstander en het hoofd raken met een deegroller, wat voor één beweging verbluffend is.

Een bekwame combinatie van deze aanvallen levert je meer overwinningen op.

Na je eerste overwinning krijg je een kleine illusie die de verstuiver van energie voorziet, deze kan worden gebruikt om de cartoon te activeren. Cartoons zijn er in verschillende kwaliteiten en voor verschillende doeleinden:

  10.0009 verdedigers - hoge levensstandaard en bescherming, maar lage aanval;
 • aanvallers - hoog aanvalsniveau, maar lage verdediging en leven;
 • ondersteunende helden - gebalanceerde karakters, nuttig in verschillende situaties, sommige kunnen genezen.

Elke cartoon heeft zijn eigen niveau van sterrendom, wat laat zien hoe krachtig het is. Meer sterren zijn cooler dan een held. Er is ook een zeldzaamheid: gewoon, zeldzaam, episch en legendarisch. Denk eraan, meer sterren en minder vaak een held - voeg het toe aan je actieve groep.

De Looney Tunes World of Mayhem-game bestaat voornamelijk uit gevechten, en niet alleen langs de hoofdlijn van speurtochten, maar ook met andere spelers. Gevechten - gevechten met spelers, namelijk hun cartoons. Aan het einde van het gevecht, als je wint, ontvang je een doos met een beloning. Om het te openen kost het wat tijd en het werk van je helden. De game heeft een beoordelingssysteem en bij het bereiken van nieuwe hoogten ontvang je waardevolle beloningen.

Tot op heden zijn er 141 helden in het spel. Ontwikkelaars zijn bezig met het verbeteren van de gameplay en voegen voortdurend meer en meer personages toe aan het spel - interessant en grappig. Op één plek vind je tekenfilms van verschillende tekenfilms die elkaar niet op het tv-scherm konden kruisen.

 • Taz is een schattig, getand schepsel dat snel kan ronddraaien als een tornado en alles op zijn pad zal verscheuren.
 • Hugo is een bigfoot die op zoek is naar een huisdier, terwijl hij alles op zijn pad bevriest.
 • Lola the Raider - geeft vijanden veel zwakheden, deelt gebiedsschade met de kans op kritieke schade en verwijdert heimelijkheid van iedereen.
 • Twiti - een jonge vogel, een schatzoeker, weet hoe hij moet genezen en hard moet slaan; zijn vijanden beuken met stenen van een veilige afstand.
 • King Duffy is een wilde eend, niet alleen een vorst, maar ook een hebzuchtige aanvaller die ernaar streeft om elke beurt iemands winst te stelen.
 • Herder Samurai - trouwe tempelwachter; verdedigt zijn positie en wordt sterker naarmate zijn vijanden aarzelen.
 • Hippeti Hopper is een legendarische bokser, die vakkundig tegenaanvallen omzeilt en ontwijkt om zijn tegenstander een niet-verdedigende slag toe te brengen.
 • Rugbyspeler Gossamer - een strakke middenvelder, vastbesloten om te winnen; zodra hij opgewonden raakt, is de uitkomst van het spel een uitgemaakte zaak.
 • Porky Pig - gebalanceerd ondersteunend karakter; Een vriendelijk varken kan bondgenoten genezen en vijanden schade toebrengen.

Het downloaden van Looney Tunes World of Mayhem op pc en het starten van het spel is vrij eenvoudig. Download om te beginnen de Bluestacks Android-emulator en installeer de game pas daarna en start deze. We wensen je veel succes met het vinden van verspreide tekenfilms!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more