Bladwijzers

Loong Online

Alternatieve namen: Loong Online

Loong Online (spel Loong Online) - een gratis multiplayer online role-playing game, waarin de zich ontvouwende gebeurtenissen in het oude China, de machtige en majestueuze macht. Momenteel is het spel is in het proces van de lokalisatie en de aanpassing aan de Europese en Amerikaanse publiek. Zeker geen geheim dat de spellen waarin proefpersonen bleek oostelijke mythologie, geleidelijk aan de positie en elk jaar worden ze meer en meer. Maar erg blij dat de online game Loong - is niet alleen een commercieel project voor de show, maar een echte schepsel, dat is het resultaat van hard werk van vele mensen en heeft het vertrouwen en geloofwaardigheid met veel spelers over de hele wereld gewonnen.

Doe mee met het spel Loong Online begrijpelijk voor iedereen en vraagt ​​niet veel van uw tijd in beslag nemen. Het enige wat u hoeft te doen - om uw accountnaam, wachtwoord opgeven om toegang te krijgen tot het spel en e-mailadres. Daarna, in uw mailbox, krijgt u een melding dat de registratie Loong voltooid ontvangen, en na het downloaden van de game client, kunt u meteen beginnen met spelen.

Nu een beetje over de systeemeisen: Processor - 1.5 GHz RAM - 2 GB grafische kaart met 3D-versneller geheugen 256 MB, 5 GB vrije ruimte op de harde schijf en het besturingssysteem Windows XP / 7. En natuurlijk vergeet niet dat uw computer moet worden aangesloten op het internet.

Zo gebeurde het dat heel weinig games hebben een groot genoeg budget, maar Loong online spel dat een solide investering in zijn ontwikkeling kan bogen. En als we praten in het bijzonder de oprichting van het spel werd uitgegeven ongeveer $ 10.000.000. En als meer vertrouwd zijn met het spel, zonder twijfel, wat het geld werd besteed, niet aan de orde. Geweldige graphics, mooi en zeer vloeiende animatie, gedetailleerde studie van het milieu en duivels goed script en plot, alsmede lokalisatie van het spel op een groot aantal verschillende talen.

Editor speelbare personages, die Loong online spel gemaakt op het geweten, naar onze keuze biedt, zijn er zes kleuren van het haar, vijf verschillende soorten kapsels, vijf soorten van soorten en het gezicht vormen en verschillende varianten van de eerste sets van kleding. Natuurlijk zal de uniciteit van je spel personage zonder enige twijfel een verscheidenheid van tatoeages, littekens en oorbellen, en alles wat je zult ook in staat om aan te passen zijn te geven.

Class-systeem in het spel in feite ontbreekt, is vervangen door een divisie van specialisatie wapenbezit: totem, harpen, boksbeugels, een hellebaard, boog, zwaard of zwaard. Ten eerste kan je wapens veranderen voortdurend, maar met een verhoging van uw vermogen om te perosnazha arsenaal veranderen zal minder worden, want je moet serieus nadenken over wat aftakking naar wapens te ontwikkelen. Speel het spel Loong Online aangenaam en interessant met de steun van al uw kameraden. Belegering, clan gevechten en gevechten in de arena - met vrienden deel te nemen aan al deze gebeurtenissen zullen vele malen interessanter.

Bij de eerste fase van het spel, die in het gebied voor beginners, ontmoet je met NPC, neblshoy slagen voor de cursus en krijgen hun eerste echte baan. Niet gespaard ontwikkelaars en nu al een favoriet bij de meeste games auto navigatiesysteem. Nu als je wilt naar een bepaald punt op de grond te krijgen, moet u de muisaanwijzer naar de plaats op de kaart zweven en klik op de speciale knop, het resultaat van zo'n eenvoudige handelingen uw karakter zal er lopen zelf. Speel het spel dankzij Loong soortgelijk systeem zal zeer blij.

U zal bevallen alle liefhebbers van zeer PET-systeem, de mogelijkheid om te verwerven dat je letterlijk na de derde taak verschijnen. Uw huisdier - niet zomaar een speeltje, maar een echte strijd assistent.

Evolve in het spel is niet zo moeilijke ervaring gemakkelijk verdiend, want banen zijn altijd genoeg om je personage is voortdurend verder ontwikkeld en onderzocht nieuwe technieken en vaardigheden.

Dus, een opsomming van onder het bovenstaande moet worden opgemerkt dat in Loong Online spel zullen genieten van al diegenen die de voorkeur geven om te kiezen tussen de games interessante en kwalitatief hoogwaardige producten op hetzelfde moment.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more