Favorieten

Lord of Ages

Alternatieve namen: Lord of Ages

Wat denk je ontwikkelaar Aeria Games associëren? Voor veel spelers is het een garantie voor betrouwbaarheid en kwaliteit van het spel, die zeker zal aanspreken maken om veel tijd met haar doorbrengen. Dus, het spel Lord of Ages is geen uitzondering. De essentie van het spel is niet veel anders dan alle andere strategieën, maar de implementatie en uitvoering van het zo aantrekkelijk, dat kan gewoon niet stoppen bij aandacht. Kwaliteit gameplay en interessant verhaal, eenvoudige bediening en mooie graphics, is niet dit is het geheim van succesvolle online project?

Lord of Ages online zal u helpen om het oude land te bezoeken, bewoners hebben behoefte aan wijs en verstandig heerser. Misschien is het u en word de heerser van deze? Sinds het begin van het spel zal je deel uitmaken van een klein gebied waar je kunt bouwen nederzettingen, huizen, kastelen, werken de bouw. Je belangrijkste doel is om hun kleine koninkrijk om echt koninklijke proporties verbeteren. Frustrerend gebouwen en toename van het aantal bewoners. Leer nieuwe vechttechnieken om ze later te veranderen in een onoverwinnelijke militaire macht. Want hoe sterker je karakter en je leger, hoe meer land kunt u vastleggen en hoe groter het gebied zal worden onder uw controle.

Dit is een typische online game, zodat je jezelf kunt voorstellen in de Lord of Ages registratie zal u nodig heeft voor een succesvolle start van de gameplay. Hoewel op de pagina van het spel en geen Russische woorden, zal geen Russisch-sprekende spelers in staat om te begrijpen wat ze moeten doen, hoe te registreren en vul het formulier in en zal zich bezighouden met de basisvoorwaarden.

Om registratie te beginnen, druk op de knop «Speel gratis», die is gelegen aan de onderkant van de homepage van het spel.

Voordat u op het scherm een ​​speciaal standaardformulier zal openen voor de registratie, waarna u kunt invullen om te beginnen met het spelen van Lord of Ages. Lees aandachtig de namen van de velden en het hint systeem en op alle gebieden afwisselend vullen. U moet uw gebruikersnaam en uniek wachtwoord op te schrijven, en moet u het adres van een elektronische postbus opgeeft.

Als je gewend bent om rekeningen te registreren met behulp van sociale netwerken en je hebt een pagina op Facebook, zul je in staat zijn om hun gegevens toestemming te gebruiken in dit spel. En als u al eerder ten minste een van de projecten Aeria hebt geregistreerd, maar nu kunt u eerder opgenomen gegevens te gebruiken, het passeren van de registratie.

Voordat u begint met het spelen van het spel Lord of Ages moet je de grond waarop grondgebied te kiezen en zal uw koninkrijk ontwikkelen. Het kan worden:

Bohemen.

Lombardije.

Saksen.

Moravië.

Beieren.

Turinzhiya.

Schwaben.

Elk van de gebieden wordt gekenmerkt door zijn specifieke klimaat en de topografie - kiezen wat het meest zal willen.

Verenig de clans en kolonies met andere partijen om de vijand te verslaan. Sturen hun legers om wilde gebieden te veroveren. Dus het gebied van uw koninkrijk kan aanzienlijk toenemen. En het beste van alles, dat de Heer der Eeuwen vrij spel kan iedereen zijn!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more