Bladwijzers

Lord of Ultima

Alternatieve namen: Lord of Ultima

Lord of Ultima online - een nieuwe online project van de wereldberoemde ontwikkelaar van computerspelletjes - Electronic Arts, het bedrijf grotendeels stond aan de oorsprong van alle computer games-industrie. En het universum zijn eigen browser spel "elektronica" geven werd gekozen door de vertrouwde en bekende - de eerste wedstrijd van de serie Ultima verscheen meer dan twintig jaar geleden. Wat gebeurde er uit deze combinatie? Nieuw, verfijnd, het succesvol combineren economische en militaire strategie spel met mooie graphics en leuke gameplay.

Doe mee met het spel Lord of Ultima - iets waarmee je beginnen aan hun lange reis naar hun eigen nederzettingen ontwikkelen. Het spel is volledig browser-based en vereist niet het downloaden en installeren van de client, alles wat je nodig hebt om te beginnen met het spelen van het spel Lord of Ultima Online - Internet-verbinding en een browser. Registreer je Lord of Ultima niet veel tijd in beslag nemen - gewoon voer een e-mailadres waarop u een e-mail een bevestiging van inschrijving en die krijg online game Lord of Ultima gebruikt om in te loggen en wachtwoord, selecteert u uw naam in de gaming wereld en Voer uw land. Zoals u kunt zien, het spel Lord of Ultima cheque zo eenvoudig en snel, om niet te vertragen willen Lord of Ultima onnodige handelingen spelen.

Een van de functies die het spel Lord of Ultima Online heeft is de mogelijkheid om een ​​van de twee paden van ontwikkeling te selecteren - vrede, economische en militaire. Wilt u volledig concentreren op het vreedzame pad van ontwikkeling, stellen de handelsbetrekkingen, bouwen en upgrade een verscheidenheid van gebouwen en dus behouden hun steden te bloeien, moet je gewoon niet te bouwen in de stad kasteel. In dit geval zelfs met een enorm leger van vijandige geconfigureerd buurman kan alleen organiseren roofzuchtige expeditie op uw stad dat zelfs in het geval van uw falen zal niet eindigen de inbeslagneming van het grondgebied of de vernietiging van steden - u krijgt alleen een deel van hun schatkist te verliezen. Als u liever op een actieve manier en militaire ontwikkeling van onze staat, Lord of Ultima online spel biedt u een andere manier - je nodig hebt om een ​​kasteel dat de basisstructuur van een stad wordt gebouwd. Hiermee kunt u het kasteel vol vijandelijkheden te houden en verwijdert eventuele beperkingen, met uitzondering van een zevendaagse beginners bescherming tegen aanvallen. Maar ook de aanwezigheid van het kasteel stelt spelers in staat om iedereen rond je stad aan te vallen, en een soortgelijke aanval in het ergste geval kan leiden tot een volledige overdracht van de macht aan de stad succesvoller tegenstander.

Lord of Ultima online game heeft ook een andere interessante functie - de bouw van gebouwen in het van zichzelf is een interessante puzzel en mini-game, vanwege de plaatsing van elk gebouw zijn effectiviteit hangt! Bijvoorbeeld, gelegen in een open veld houthakker hut zal ook hout, maar alleen het bedrag zal veel minder dan van dezelfde hut in het bos te zijn - elke keer dat de logger zal lopen voor de bomen in feite. Nou, als het tijd is om de molen te zetten, is het ook beter om te plaatsen in de buurt van de houthakkers, die al was een zagerij werknemers zal niet ver moeten lopen voor de materialen.

Op basis van deze kenmerken van het spel Lord of Ultima spelen het interessant en leuk, makkelijk gameplay met verslavend voor vele uren. Tot op heden wordt het wereldwijde aantal mensen bereid zijn om het spel online te spelen Lord of Ultima gemeten in honderdduizenden, en het aantal blijft groeien als het spel Lord of Ultima online blijft groeien en vreugde fans van nieuwe functies en bonussen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more