Bladwijzers

Lords & Knights

Alternatieve namen: Lords & Knights

Lords en ridders online - gratis multiplayer middeleeuwse strategie spel thema's. U kunt terug naar het verre verleden te gaan en vast te stellen zijn rijk, die onder de juiste acties snel zal groeien en bloeien. Bij de start, krijg je geworpen in het bezit van de inwoners van de stad als gevolg van ongeschikte habitatcondities. Op gronden aan u toegewezen krijgt u een droog veld lege huizen en zelfs een bende van ellendige uitziende soldaten vinden. Het ziet er allemaal behoorlijk deprimerend - maar geen paniek! Je zult niet alleen uiteindelijk alles in orde te brengen en opbouwen van een machtige krijger leger, dat ook zijn goed opgeleid, en u een juiste niveau stedelijke infrastructuur kunnen zetten en uitbreiding van haar grondgebied. Vanuit uw ijver hangt ervan af of verdienen een reputatie bij de andere heren en voel het echte meester van het middeleeuwse fort. De toekomst van uw rijk ligt in jouw handen!

Speel Lords & Knights mogelijk in de browser en op smartphones en tablets pc's. Systeemvereisten zijn echt minimaal. Geschikt om een ​​dergelijk platform: iOS 4. 3, android 2. 2. Het belangrijkste is - de toegang tot het internet. Projecten van het bedrijf zijn altijd anders XYRALITY GmbH toegankelijkheid en heren en ridders spel was geen uitzondering. Over te gaan tot de gameplay moet je een account aanmaken. Lords & Knights Jaar - is het vullen van een paar velden, namelijk e-mailadres en wachtwoord, alsmede de vaststelling van de regels voor het gebruik en privacybeleid. Dat is alles, het bedrijf is letterlijk een minuut!

Toegetreden tot de gelederen van de actieve gemeenschap van de game wereld, vind je jezelf betrouwbare bondgenoten en vechten met vijanden waardig. Voor degenen die zullen zijn heren en ridders spelen een tekort aan kanshebbers wordt gevoeld. Immers, veel andere gebruikers zijn mogelijk je tegenstanders. Zoals voor metgezellen, moeten zij in staat om te vinden. Je kunt niet vertrouwen op de eerste hoek, leren om de intenties van die feodale heren erkennen, zal tegenkomen op je weg. Toetreding tot de alliantie zal in staat zijn om te verkennen en vastleggen van de naburige landen. Maar in de race voor prooi vergeet niet om hun eigen verdedigende vaardigheden volgen. Uw land is niet immuun tegen aanvallen, en wie weet wie voor de geest zal komen om inbreuk maken op uw goede. Overigens is het gebruik van tactische en strategische mogelijkheden is een van de belangrijkste factoren die de overwinning in de meest verhitte gevechten. En natuurlijk, betrouwbaar leger. Groepen maken, moet je zorgen dat ze omvatte verschillende eenheden. Omdat elk van hen hun talenten en vaardigheden zullen ze nuttig zijn in verschillende situaties die zich voordoen op het slagveld zijn.

Wat is nodig voor de welvaart van het rijk, zodat er voldoende middelen. Lords & Knights spelen - dan voortdurend zorgen over de winning van hulpbronnen en houden voorraden onder toezicht. Lords & Knights spel biedt een kans om de volgende bronnen gebruikt: hout, steen, erts, koper, zilver, goud. Aparte categorie worden geserveerd. Houd in gedachten dat de bewoners van de stad kunnen op verschillende manieren helpen om te groeien en te ontwikkelen. Dus adjudanten nemen graag hun missies zo snel bestel ze. Ze kunnen briljant omgaan met lucratieve banen. Nou, laten we zeggen, tot weelderige festivals te regelen in het kasteel of om beurzen te organiseren. Het zal nuttig zijn om instrueren wetenschappers ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bijvoorbeeld, wie niet wil een koele militaire voertuigen hebben? Het antwoord ligt voor de hand, zodat hun wetenschappers verzamelen in de bibliotheek en geef ze een baan. Niets loafer, laten profiteren!

Vermeldenswaard is over de bouw van gebouwen de moeite waard. Totaal van 13 moet in je kasteel. Elk object zijn missie. Dus, Citadel, Arsenal Tavern, Bibliotheek, Vestingwerken, Markt, Boerderij, Woodman, Materiaal Hout, Quarry, Materiaal Steen Mine, Ore Warehouse - allen zijn deel van je wezen. Vergeet niet dat de gebouwen moet worden verbeterd, als je wilt dat ze echt was een goede rechter.

Verantwoordelijkheden van de eigenaar van een middeleeuwse vesting, en echt veel zal je geen vrij moment! Maar heren en ridders spelen online zo interessant dat al deze zorgen alleen prettig zal zijn. Willen hun vrije tijd te diversifiëren - dus wat is het probleem? Heren en ridders check voor u klaar. Geniet van leuke gameplay!

 

Lords & Knights online registratie