Bladwijzers

Lords Online

Alternatieve namen: Lords Online

Online Game Lords online - multiplayer turn-based strategie met RPG-elementen die in de beste tradities van fantasy games. Hoogwaardige 3D-graphics en animatie, levendige en unieke personages, dynamische gameplay en je zult het online vinden in de Lords. Onmiddellijk waarschuwde dat de eigenaar van de postbus bij Mail. ru registratie Lords online game is niet nodig. Voor de rest (indien aanwezig) toegang tot het speelgoed traditioneel. Dus, we klikken op "play", dan is er een vorm van "registratie Lords online». Hier, voer de gebruikersnaam, wachtwoord en e-mail box adres, dan accepteren gebruikersovereenkomst en "bekend met de regels van het spel." Dat is het - uw online Lords online registratie is voltooid.

Voor sommige opluchting voor iemand - integendeel, maar de Lords online spel online zal je niet verbijsteren met een groot aantal klassen en rassen. Bepaal de keuze van de held (zijn ras) is heel simpel. Hoewel de beschrijving van de voor-waarde lezen, natuurlijk.

In slechts een van de drie races u Lords spel online - Mensen Shaba of Aleph.

Mensen - het minst duidelijk in termen van functies, maar de perfecte bondgenoot voor een alliantie. Ik moet verduidelijken dat voor het egaliseren, kunt u een enkele held kiezen - Heer, of het hele leger. Dit geldt voor alle drie races.

Shaba Race - een van de takken van de stam kriontsev heeft een groot potentieel (in fysieke zin). Vertegenwoordigers van deze race de meest agressief afgestemd. Hun doel - om voort te bouwen op de botten van vijanden in hun eigen staat.

Race Aleph - de tweede tak krionskogo stam, rustig, maar heel gevaarlijk in de strijd race. Hun functie - magische vermogens. Ze doen dat niet op een slechte doeleinden, maar in een eerlijk gevecht, en dit is hun belangrijkste, door de manier waarop, is een heel krachtig wapen.

Als je eenmaal hebt besloten om zijn held te racen, moet u het woord te selecteren en geef hem een ​​naam. Kies vervolgens een locatie op het continent Ma'an, die zal beginnen met het ontwikkelen van je personage en zijn rijk. Daarna, in de Lords online te spelen heb je niets te bemoeien. Kom op! Beginnen om je kasteel te bouwen, te trainen soldaten vaardigheden, of kijk oases en hen aanvallen. Oasis - is de bron van uw middelen. Moeten worden beschermd hele tijd, want als jagers ontbreekt. Meer oase - een groot voordeel ten opzichte van andere spelers. Je kunt ze door een aanval op andere kastelen. Maar het is noodzakelijk om te overwegen, of om alleen te vechten? Immers, tegenstander gelijk zodat het risico. Maar hier, als je lid van de alliantie zelf een aantal van deze dingen kan erg zelfs.

Maar Lords online online game is niet alleen een strategisch karakter. Hier vindt u de kracht van je karakter, alsmede andere parameters te ontwikkelen. Dit kan worden bereikt door middel van opleiding en training van de soldaten. Sterk en gedisciplineerde krijgers - sterke en gerespecteerde alliantie - een machtig rijk. Naast de proppen zijn troepen om dierbare bril gebeuren om je held te bouwen en uit te breiden het gebouw om diverse ceremonies uit te voeren. Geld is ook belangrijk als een bril. Ze moeten verdienen door het uitvoeren van een verscheidenheid van quests en het deelnemen aan evenementen. Die hier in overvloed.

Speel Game Lords online online plezier in termen van gameplay en aangenaam in termen van graphics. Realistische landschappen en goed getekende landschappen organisch vullen deze spannende fantasiewereld. Dit alles in de synthese te onderwerpen elke strateeg en rolevika. En als je een fan bent van het beroemde speelgoed "Heroes 3", dan is de arts zelf heeft voorgeschreven om het spel online te spelen online Lords. Juichen haar gezondheid!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more