Bladwijzers

Verloren Sector

Alternatieve namen: Verloren Sector

Game Lost Sector - gratis MMORPG met turn-based gevechten, de gebeurtenissen die zich ontvouwen in real time. Het is een harde wereld waar overleven moet verstandige strategie en tactieken. U bent terug in 2035, en de eerste indruk is dat ze in postapokalipsticheskoe tijd. Het is bijna waar, hoewel er een wereldwijde catastrofe. De schuld van de vier jaren van oorlog, en had het grootste deel van de steden doorgebracht. Tijdens de verschrikkelijke gevechten gedood 99% van de stedelijke bevolking. Het begon allemaal met een farmacologische doorbraak. Uitgevonden drug "Rebis" als gevolg van hun eigenschappen is dus wenselijk voor al die mensen konden niet vriendelijk delen geworden. Gever tweede jeugd, direct regenererende cellen, helpen om afstoting van implantaten stomp, het verlichten van pijn medicatie is een conflict tussen de autoriteiten en de gewone mensen veroorzaakt. Mensen hoeven niet in het reine komen met het feit dat de overheid verdeelde hen volgens "het niveau van sociale verantwoordelijkheid." Beledigd besloten om hun rechten te doen gelden. Gelanceerd in 2031, de oorlog uiteindelijk verdwenen, maar de FBI en de coalitie voortgezet conflict, proberen te winnen zo veel van autonome staten en steden. Deze onafhankelijke steden en koppelt Broxton - een plaats waar de actie plaatsvindt spel.

Om het spel online te spelen Verloren Sector U moet downloaden en installeren op uw pc. Verloren Sector registratie zal de toegang tot het spel staan, en kunt u terugkeren naar de gang op elk moment. Een account aanmaken is als volgt: ingevoerde e-mailadres, wachtwoord, bevestigde wachtwoord, herschreven code van de afbeelding, de aanvaarding van de Voorwaarden. Doe mee met het spel Lost Sector en de lancering succesvol zal zijn en je opent een fantastische wereld vol avontuur, als uw computer voldoet aan de volgende minimale lijst systeemvereisten:

- Besturingssysteem Windows XP / Vista / 7 (32/64)

- 1 processor. 8 GHz (of hoger)

- Kaart class nVIDIA GeForce 6800 / ATI Radeon X850, 256 MB;

- Vrije ruimte op de harde schijf 500 mb;

- 1 GB RAM

- Online tenminste 256 kbps.

Zoals u weet het beëindigen van de burgeroorlog bracht niet de gewenste rust in Broxton. Dus begint Lost Sector spelen, kun je niet de vijandelijkheden te voorkomen. Groepering van de lokale autoriteiten blijven worstelen met de criminele en anarchistische organisaties. Beide partijen hebben hun eigen factie. Recht en orde vertegenwoordigd door de volgende vakbonden: militaire eenheden E81, Athanor-LABS, politie, Vanguard. Anarchie hen confronteren, Diggers, Smugglers, Gevangenen, Resistance, Collectors, Geeks, Alliance en Chaos. Die lid willen worden en beginnen om actief verdedigen hun standpunt. Er zijn Verloren Sector online en neutrale partijen. Bijvoorbeeld, de Liga biedt handelaren de handel en postverbindingen tussen steden. Wees voorzichtig, want het spel zit vol met Lost Sector onvoorziene verrassingen. Soms kunnen handelaren en vertegenwoordigers van de strijdende partijen worden gecodeerd geheim afgezanten van de oude regering en weerstand.

Dus, heb je barged in deze eindeloze puinhoop, wat verbaast je Lost sector spelen? Eerst diverse wapens. De keuze wordt gegeven binnenlandse, buitenlandse, en gelijktijdige militaire uitrusting. Plus en toerusting niet verschillen schaarste. Ten tweede, een enorme kans om de stad te verkennen. Ontdek deze semi verlaten metropool, op hun gemak te voelen. Ten derde, realistische gevechten, waarbij je kunt vrij bewegen, met behulp van het dak, vloeren, trappen. Bovendien is het mogelijk om de schuilplaatsen gebruiken. Ten vierde, ongelofelijk nauwkeurig vluchtsimulatie kogels en botsingen met de omgeving. Ten vijfde, de mogelijkheid om deel te nemen in de grote clan gevechten en vastleggen van de stad. Co-op modus kunt u beter omgaan met PvE en PvP taken. Bovendien kunnen de tegenstanders in gevechten zijn live-spelers. En het is veel interessanter dan concurreren met kunstmatige intelligentie.

Lost Sector beginnen nu te spelen, onafhankelijk haar merites te beoordelen. Geloof me, je zult niet teleurgesteld weg, omdat het bedrijf Lost Sector Technologies heeft alles in het werk voor dit maakte. Geniet en laat je altijd gelukkig!

 

Verloren Sector Online registratie