Bladwijzers

Howrse

Alternatieve namen: Howrse, paarden

Howrse online game in het genre is heel origineel. De originaliteit ligt in het feit dat ze was kers een aantal genres. Eerste - economische strategie. In Howrse gratis moet je je eigen hippische installatie te beheren, kopen, verkopen paarden, om contacten met andere spelers op de handel en het fokken van paarden vast te stellen. Aan de andere kant - dit spel is een klassieke simulator zhyvotnyh leven. Ze willen alleen om te eten, lopen, en vereisen veel aandacht. Je hebt tijd om hen te voeden, te trainen en schrijf de concurrentie. Er zal ook een voortzetting van het spel, het spel Howrse 2 zijn. Maar het proberen waard om de eerste versie te starten. Speel online game Howrse kun je altijd en overal. Om dit te doen, zal u alleen hoeft te Howrse computer registreert met een internetverbinding en een browser geïnstalleerd.

Minimale systeemvereisten:

 • Processor Speed ​​- 2GHz
 • RAM-1GB
 • Videokaart - 128 MB

Om te kunnen spelen in het spel Howrse gratis, je hoeft alleen maar te registreren. Registreer online op Howrse helemaal gratis en neemt niet veel van uw tijd in beslag nemen.

  1. Eerst moet je kiezen welk paard je wilt: regelmatige paard of pony
  2. Selecteer het ras en de kleur
  3. Inloggen
  4. Lees en de gebruikersovereenkomst
  5. accepteren

Alle gratis spel Howrse heet u welkom!

Aan het begin van het spel dat je opgewacht door een vrolijke martyshonok - Hwostik. Laten we niet vergeten dat we in de game wereld Howrse beginners, dus een paar handige tips zal ons niet verhinderen. Staart zal u helpen begrijpen van de meest fundamentele principes van het spel. Daarnaast zal het u veel nuttige vaardigheden en geschenken te geven.

De eerste paard die u vertrouwt, onsterfelijk zal zijn. Het is heel goed, zolang je niet gewend om verantwoordelijkheid, en kan vergeten om het te voeden. Al deze punten zijn door ontwikkelaars gedacht om je spel de meest plezierige en makkelijk te maken. Alsof je niet wilt, zal je nog steeds niet in staat zijn om voortdurend zorg voor uw huisdier. Om dit te doen, kunt u kiezen voor een trouwe metgezel die het bedrijf zal maken uw huisdier tijdens uw afwezigheid.

Wanneer ben je begonnen om gratis te spelen Howrse, koos voor een paard, op voorwaarde dat haar trouwe metgezel, zal u worden gegeven als een geschenk aan een ander paard van hetzelfde ras, maar het andere geslacht. Nu moet je om te beginnen met wat je al beheerst, en Tail zal u, en zal beginners helpen om de basis te leren. Nu zul je meer vertrouwd met het spel te worden, begrijpen de basisfuncties. Niet meteen verwachten dat briljante resultaten. Denk aan al ergens beginnen. Als je hard werkt en te investeren in hun huisdieren tijd en inspanning, kunt u er zeker van het resultaat zal niet lang duren. Als je goede resultaten bereiken, begint de pret!

Wanneer uw handen zal zijn voldoende middelen, zal het spel kun je afleiden Howrse pegasi, creëer je eigen kudde, fokken volbloed paarden en ze te verkopen. Je zult Howrse online spelen, wat betekent dat het mogelijk zal zijn een partnership aangegaan met andere spelers aan te gaan. Na 20 dagen van het spel, zal je een unieke kans te ontdekken. U kunt uw Equestrian Center te openen. Daarna zal je niet nodig om een ​​kraam te huren voor hun huisdieren, krijgen ze hun eigen huis. U kunt een kraam te nemen in zijn complex aan andere spelers, en deze methode om geld te verdienen. De veelzijdigheid van het spel maakt het universeel, en iedereen kan iets in het voor zichzelf te vinden. Begin met Howrse spelen, een echte meester van de manege, groeien een echte kampioen, en hen naar de top van de roem! In Howrse spel zal interessant zijn om zowel volwassenen en kinderen zijn!

 

Howrse online registratie