Bladwijzers

Maestia: Rise of Keledus

Alternatieve namen: Maestia: Rise of Keledus

Maestia: Rise of Keledus online - is een gratis MMORPG van de ontwikkelaars van Destiny Development . En gras Maestia: Rise of Keledus online heeft onmiskenbare voordelen ten opzichte van andere spellen van dit genre, met name deze omvatten uitstekende graphics, gebruiksvriendelijke interface en uitstekend systeem geïmplementeerd PvP .

Voordat direct over te gaan tot het spel, moet u ervoor zorgen dat uw computer instellingen op basis van de systeemvereisten en spel. Over nlayn spel Maestia: Rise of Keledus heeft de volgende minimale systeemvereisten:

- Besturingssysteem: Win dows XP / Vista / Zeven ;

- Processor: 3. 0 GHz ;

- Geheugen: 1 Gb ;

- Grafische kaart: nVidia 6800GT of gelijkwaardig;

- Vrije ruimte op de harde schijf: 10 Gb ;

- Verbinding maken met het internet,

- DirectX 9. 0c.

Het vereiste actie voordat het spel is p egistratsiya spel Maestia: Rise of Keledus . Om dit te doen, moet u eerst de game client downloaden. Het ligt direct aan de site van de game, dus het selecteren van "Client Download" mogelijk zonder zoeken te downloaden naar uw computer. Wanneer het bestand is gedownload, gewoon voer het uit (het zal worden genoemd Maestia_Installer. exe) en volgt u de wizard. Volgende Maestia: Rise of Keledus online registratie vereist het creëren van een account. Om uw account aan te maken die u nodig hebt om online games sectie selecteer "Registreren" waar u de volgende informatie in te voeren over uzelf:

- E-mail,

- Gebruikersnaam;

- Wachtwoord,

- Moet ook gelezen en ga akkoord met de voorwaarden van de gebruikersovereenkomst, Licentieovereenkomst, contract aan te bieden en de spelregels.

P egistratsiya Maestia: Rise of Keledus neemt niet veel tijd in beslag nemen, waardoor het voor een leuk spel.

Speler krijgt de kans en grata in het spel Maestia: Rise of Keledus online voor een van de twee facties:

- Guard haar superionic

- Keeper haar Kennis .

Het belangrijkste verschil tussen de groepen - het is hun methoden van oorlogvoering. Dus, Guard en superionic strijden voor de overwinning met alle mogelijke middelen, het gebruik van "maestov" inclusief. Faction Keeper haar Kennis Omgekeerd hetzelfde vertrouwen in dat het gebruik van "maestov" kan leiden tot nieuwe problemen en tegenslagen. De twee partijen elkaar niet bestrijden, maar hun relatie en vriendschap kan niet worden opgeroepen.

Volgende hij moet kiezen voor een speler - een klasse waarvoor hij is. U worden aangeboden en grata in Maestia: Rise of Keledus een van de vier klassen:

- Goochelaar;

- Ranger;

- Warrior;

- Cleric.

Magee - een zeer krachtige en gevaarlijke vijanden. Als ware meesters van verschillende aura's en pentagrammen, meesters vergiften bliksem, ijs en vuur, ze kunnen zeer effectief vechten hun vijanden. Hun aanvallen zijn niet alleen zeer effectief, maar ook zeer effectief: whirlpools schitterende bliksemflits brand Tumanyan bewustzijn, enorme ijsblokken die uit de hemel vallen op de vijand, het vertragen vijanden sneeuw flash gif pijlen en andere even gevaarlijke spreuken. Dit alles suggereert angst en paniek in de gelederen van de vijandelijke troepen. Niet verstoken blijven van wizards en krachtige beschermende aura dat bondgenoten tovenaar helpt om verschillende giftige stoffen, vuur, ijs en elektriciteit weerstaan. Als een vriendelijke karakter werden opgelegd aantal spreuken, kan de tovenaar ze ook verwijderen. Al deze eigenschappen maken de magiër zeer nuttig en effectief vechter in gevechten, waarin onder andere, verhoogt het vermogen van de geallieerden.

Rangers meesterlijke beheersing van hun lichaam, en melee wapens. Weinig mensen weten alle details van vermommingen zo goed als een ranger. Met grote kracht van de wil, kunnen ze het gebruiken voor verlichting van verschillende spreuken vijand, van fysieke en magische aanvallen op eigen tempo afwijkingen te verhogen tegen stoten, gieken. Rangers gaan aanzienlijk meer schade bij het gebruik van ligamenten stakingen. Hoewel de Rangers hebben een heleboel stoten veel moeilijker dan een andere klasse, maar de effectiviteit van hun veel hoger. Het toepassen van het ligament is noodzakelijk om elk moment te controleren, want als je het juiste moment te missen, zal de hele combinatie nodig hebt om opnieuw te beginnen. Met een goed verloop van de slag, kan je toebrengen zulke zware klappen, uit welke tijd hij zal gewoon gaan gevoelloos, dat is een enorm voordeel in de tijd, zodat u de uitkomst van de strijd in het voordeel ranger beslissen.

Warriors kan de hoofden van monsters beïnvloeden, waardoor ze de krijger te vallen, de bescherming van de zwakkere bondgenoten. Dankzij zijn uitgebreide ervaring van de oorlog, zijn ze in staat om een ​​paar stappen voor op de vijand te berekenen. Gewapend met een zwaard krijger kunt maken in uw buurt het toepassingsgebied dat de glinsterende lemmet, die tot vijand, die niet goed zijn. Bloeden wond die krijger sloeg alleen stopt de geestelijken.

In Maestia: Rise of Keledus spelen voor geestelijken - het betekent om een ​​onmisbare speler op het gebied van de strijd, aangezien de waarde van de in een gevecht is moeilijk te overschatten. Alleen geestelijken kunnen dode bondgenoten herrijzen in de strijd. Speel als een geestelijke hoeft niet gedachteloos en proschityvaya paar stappen vooruit, omdat deze beslissingen de uitkomst van de wedstrijd kan beslissen. Cleric kan leven bondgenoten herstellen geleidelijk of onmiddellijk terug een bepaald aantal levens, regisseren hun acties op een groep van spelers of een specifieke speler.

EN grata in online spel Maestia: Rise of Keledus noodzakelijk passeren quests en het uitvoeren van verschillende taken, zijn ze in het spel veel en zeer divers

Maestia: Rise of Keledus online game ook gelieve de spelers ingesteld ingesteld PvE en PvP modes, en vele andere verrassingen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more