Bladwijzers

Magicka Magicka Collection

Alternatieve namen: Magicka Magicka Collection

Processor: Pentium 4/Athlon XP 2. 4 GHz

RAM: 2GB

Videokaart: GeForce 8800/Radeon X1900

Disk Space: 2 GB

Magicka Collection - een volledige verzameling van alle onderdelen van het populaire computerspel in de stijl van actie-avontuur. Plot van de game is gebaseerd op de Noorse mythologie, waar u kunt ontmoeten en militante goden en mythische monsters en veel al het andere. Magicka verhaal over de strijd zijnde vier magiërs die in een van de oude orders, worstelt met een krachtige duistere tovenaar Grimnikom en zijn hordes kwaadaardige wezens. Tijdens de confrontatie Vier magiërs weten dat ikzelf wordt Grimnik slechts een marionet in de handen van een oude demon Assatura, die eeuwenlang heeft gevochten tegen de mensheid en het gaan om volledig te vernietigen Midgard. Oplettende gamers zullen vaak struikelen over links naar andere game-projecten, en zelfs films. Dus hier zal gemakkelijk zijn om grappen over onderwerpen Warhammer of Diablo, World of Warcraft of Dungeon Keeper vinden, dus niet alleen vstretyatsya vermelding van Star Wars avonturen of Monty Python.

Gameplay

Adventure game Magicka Arcana gevormd isometrische grafiek, waarbij de speler een van de vier grote tovenaars tegengestelde Grimniku duistere tovenaar en zijn nog meer kwaadaardige demon Assaturu beschermheer zal zijn. Single play campagne bestaat uit 13 onderling verbonden missies, een aantal van hen krijgt u de gelegenheid om onder leiding van verschillende personages geven. Spel Magicka heeft geen duidelijke scheiding tussen de speler klassen en elk van hun helden heeft in zijn arsenaal magische staf voor het creëren van een groot aantal spreuken, als dit item onmisbaar zal zijn in de melee. Verder Magica toestaan ​​gebruik als een melee wapen en de beroemde zwaard Excalibur, omsloten door alle kanunniken van het genre in steen. Het meest interessante is dat Magicka zal u niet het zwaard van "verpakking" op te halen en gaan gebruiken als een krachtige hamer. In dit spel heeft de auteurs niet te stoppen en een andere handshaking tijden toegevoegd - M60 machinegeweer, waarin de held kan uit de hand lopen de dorpelingen dankbaar voor het redden van hun geboortedorp.

Items

Game Magicka, een game-systeem in plaats gewikkeld rond een aantal basis magische elementen. Deze elementen Magica in overvloed, hier zullen we aarde, vuur, water, koude, het leven, maar ook elektriciteit, lasso en zelfs schild vinden. Spel Magicka maakt gebruik van de laatste element is nog niet zo een gelijk deel van de spelwereld, maar als onderdeel van de beschermende spreuken, veranderen in een soort van barrière, langs de boog van de hoofdpersoon gordelroos. In elk deel van de Magicka Collection zal komen en gaan verschillende spreuken met de basiselementen en hun combinatie zal verbazingwekkende resultaten te produceren.

 

Magicka Magicka Collection