Bladwijzers

Magic World 2

Alternatieve namen: Magic World 2

EN gras Magic World 2 - een spannend multiplayer game van het bedrijf Shanda Games. Spelers verwachten een gevaarlijke en spannende wereld van veldslagen, waar iedereen zich kan uiten met de beste hand en tonen wat hij waard is in de strijd.

Voordat het spel, controleer dan de instellingen van de computer en de systeemvereisten van het spel. Mw2 online game die de volgende minimale systeemvereisten:

- Besturingssysteem: Win dows XP/Vista/7;

- Processor: Intel Core 2 Duo;

- 1 GB RAM

- Video: Nvidia GeForce 7600 128 MB

- 5 GB vrije ruimte op de harde schijf;

- Verbinding maken met het internet.

De volgende procedure is noodzakelijk mw2 online registratie . Deze procedure vindt plaats direct op de site van het spel en duurt slechts enkele minuten. Het selecteren van de controleren mw2 , voert u het volgende:

- E-mail,

- Wachtwoord,

- Evenals de noodzaak om te lezen en ga akkoord met de voorwaarden van deze overeenkomst.

Vervolgens moet je de game client downloaden. Het kan direct te vinden op de site, en het selecteren van "Download" om te beginnen met downloaden. Zodra het bestand is gedownload, gewoon voer het uit en volg de aanwijzingen op. Op deze registratie in het spel MW2 eindigt en je bent klaar om te spelen.

In mw2 spelen is mogelijk voor de volgende klassen: Warrior, Druid Mage Archer en Fighter . Elke klasse heeft zijn voordelen en nadelen ten opzichte van de andere, zodat play mw2 die nodig zijn voor het karakter dat het beste past bij de persoonlijke tactiek van oorlogvoering speler.

Warrior - een personage dat is goed in zowel aanval en verdediging. Hierdoor kan het gebruikt worden in allerlei gevechten. Met krachtige pantser en helm, is hij zeer goed beschermd, en vijanden is niet gemakkelijk om hem te verslaan. Warrior wapens zijn een zwaard en foelie, en met zijn vaardigheid in vechtsporten en de mogelijkheid om wapens te hanteren maken hem tot een geduchte tegenstander.

Archer - is een ras van elfen, heeft een ongelooflijke duurzaamheid en behendigheid. Door deze zij bezitten vaardigheden die niet beschikbaar zijn voor gewone mensen zijn. Het belangrijkste wapen is een boog pijl, waarmee hij de vijand kan raken van een afstand. Het predlezhit pijlen de meeste boeken over de geschiedenis van het continent, als ze goed zijn minstrelen.

Mage - is een teken dat de elementen en de hoofden van andere personages kunnen bedwingen. Zijn geestelijke ontwikkeling om op de top van het mogelijke, zodat in de strijd, hij is ongelooflijk sterk. Als wapen goochelaar gebruikt magic stick en magische sfeer. Het enige nadeel is de tovenaar melee, waar het is inferieur aan andere klassen.

Druid - vertegenwoordiger van een oud ras dat lang heeft geleefd in de bossen, en woonde er tot nu, als ze niet de demonen stoorden. En grata in online spel mw2 voor druïden - het betekent om onder de voogdij van de krachten van de natuur, die helpt druïden vernietigen hun vijanden en te verdedigen tegen hen. Hun wapens in de strijd - deze strijd schijf en zweep.

Unit - een speciale klasse in het spel, waarvan het voordeel is de melee, waarin hij geen gelijke in de wereld. Het was ooit een rustige race, die niet geïnteresseerd zijn in oorlog was, maar gevaarlijke wereld hen dwong om martial arts te leren. Na jaren van training die ze de piek van uitmuntendheid hebben bereikt in de melee, en nu iedereen die naar hen komt in de nabije omgeving aangenaam genoeg. In de strijd gebruiken ze stomp en Handguards.

EN gras mw2 is een uitstekende vertegenwoordiger van de multiplayer game, de kwaliteit van de graphics die op het hoogste niveau. Handig en gemakkelijk in het spel is ook de interface. Zo om het spel online te spelen mw2 is niet alleen interessant, maar ook handig.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more