Bladwijzers

Mensenjacht

Alternatieve namen: Mensenjacht

Game Manhunt is ongebruikelijk controversiële computerspel. Dit spel is ontworpen in het genre in het genre van stealth actie, actie die zich voordoen in de derde persoon.

Computer spel Manhunt kan alleen volwassen spelers downloaden. Voor minderjarige gebruikers toegang tot de wedstrijd is gesloten. Manhant spel kun je op een andere site die een dergelijke kans biedt te downloaden. Bijvoorbeeld kan dit worden gedaan op de stroom.

Je hebt een unieke kans om de video game Manhunt zien. Dit kan gedaan worden op de officiële website van het spel of op youtube. In onthult basisinformatie over het spel van de video, zijn personages vertegenwoordigd, wapens en nog veel meer.

Pc Manhunt - is een uniek spel met een ongelooflijke personages. Met een aantal van hen kunt u kennismaken in deze review:

1. James Earl Cash is de belangrijkste held van het spel. Dit karakter werd veroordeeld tot de dood door injectie, maar hij werd "gered". James ernstig en somber. Hij kan het beste de vijand te doden.

2. Lionel Starkweather \ directeur is de belangrijkste antagonist van het spel. Hij regisseerde van beroep. Vroeger zeer beroemd worden, en nu verwijder onfatsoenlijke films. Het controleert de hoofdpersoon en informeert hem met behulp van speciale apparatuur.

3. Ramirez is eenogige Spaanstalige. Hij is de leider van Dogs of War, evenals assistent Starkweather. Hij maakt gebruik van brute kracht, waardoor de bende om hem te gehoorzamen. Zijn wapen - een shotgun en een sniper rifle. Cash doodt hem.

4. Piggs is een van de bazen van het spel. Hij woont op de zolder van de directeur. Hij draagt ​​de huid en het hoofd van een jong varken.

5. Tramp - is een teken dat een gewone kinderwagen. In een van de hoofdstukken had Kash te brengen in een of andere richting.

6. De verslaggever is een journalist die probeert de zaak Starkweather lossen. Cache moet haar mee te nemen naar het appartement, om het in staat te stellen het bewijs van misdaden Starkweather nemen.

7. Gary Sheyffer is hoofd van de politie in Karser City. Dit karakter is ondergeschikt Starkweather. Na de moord op zijn chef, werd hij beschuldigd van corruptie.

8. Leider van Cerberus Cerberus is de commandant tijdens het spel, en stuurt de hoofdpersoon op verschillende plaatsen ook. Hij werd gedood door de hoofdpersoon.

9. White Rabbit is een man gekleed in een kostuum van het konijn. Dit karakter Starvezera handlanger. Zijn wapen - een shotgun. Werd gedood door de hoofdpersoon.

Manhant spel dat rijk tegenstanders

1. Kappen zijn straatmisdadigers. Ze gebruikten koevoeten, knuppels, stokken.

2. Skins zijn een bende skinheads, die jaagt voor de hoofdpersoon.

3. Dogs of War is een groep van militaire veteranen, evenals professionele premiejagers.

4. Schedels is een groep satanisten die het masker en gewaden met kappen zet.

5. Baby's zijn verstandelijk gehandicapt dikkerds met neigingen pedofielen. Ze dragen maskers marionet.

6. Thugs is een stelletje psychopaten die lijden aan een psychische aandoening.

7. Politie Carcer City is Carcer Stad politie

 

Mensenjacht