Bladwijzers

March of the Empires: War of the Kings

Alternatieve namen: March of Empires: War of Lords

Gemeenschap met het spel March of the Empires: War of the Kings.

Gameloft presenteert aan je hof Marsh Empire: War of Kings is een mobiel spel waarin je urenlang kunt spelen. Dit is een strategie voor meerdere spelers, die al in de titel de toon zet. Als je bekend bent met dit genre, zul je gemakkelijk begrijpen wat je moet doen:

Marsh of Empires: War of the Kings is gratis te downloaden en als je het pompen wilt versnellen of een zeldzaam artefact wilt kopen, is er betaalde content.

 • Kies de breuk
 • Selecteer meerdere legers
 • Train het army
 • Op te nemen in allianties
 • Herbruikingsmiddelen
 • Ontwikkelen van economy
 • Bouw en verbetering van gebouwen
 • Deelnemen aan missies en campagnes
 • Naast de mobiele versie kun je ook de March of the Empires: War of the Kings op de computer downloaden en de gevechten op het grote scherm zullen nog indrukwekkender lijken en de schikking zal in alle details verschijnen.

  op de hoofdkeuze.

  Players worden uitgenodigd om een ​​van de fracties te bepalen:

  • Kings from high mountains
  • Kings vanaf de North
  • Soft of sand deserts

  Eigenlijk heeft elke vertegenwoordiger weliswaar verschillen door het terrein, maar ze zijn niet zo radicaal om echt belangrijk te zijn. Kies degene die het leukst vond, want succes hangt af van je verdere acties. En toch, laten we de kenmerken noemen die elke monarch bezit.

  Koroli zijn bekleed met stalen harnassen en beheersen meesterlijk het zwaard. Bonus ze zijn 5% sneller tijdens marsen en hoe sneller de rest het gebouw bouwt. Hun eenheden zijn ridders van de Duitse Orde. Northern Kings zijn uitstekende rijders, en 10% voorsprong op de rest in training. Hun eenheden zijn tamelijk bruikbare boyars. Sultans zijn volleerde meesters van de speer. Hun voordeel is dat ze 5% meer troepen hebben, wat belangrijk is voor de verdere toename van aantallen en tijdens gevechten. Ook zijn hun facties 10% sneller in onderzoek, wat een aanzienlijk voordeel oplevert ten opzichte van hun rivalen. Hun eenheden zijn sluipende huurmoordenaars.

  De game Marsh Empires: The War of the Kings stelt ons echter eerst in staat om onszelf te testen in de rol van elke vertegenwoordiger om de uiteindelijke keuze te maken.

  Andere functies van het spel.

  Spelers moeten voortdurend hun handen op de pols houden en alle richtingen gelijkmatig ontwikkelen. March of the Empires: War of the Kings, het spel heeft alles wat nodig is voor een harmonieuze vooruitgang, het belangrijkste is om geen fouten te maken.

  Zeer belangrijk om overal actief te zijn. Helpt met name om lid te worden van de alliantie met andere spelers. Maar om deel te worden van de groep is niet genoeg, het is noodzakelijk om nuttig te zijn om actief te reageren op de roep om hulp, middelen en kennis te delen. Alleen in dit geval, wanneer u hulp nodig hebt, is de oproep om te reageren veel sneller en gewilliger. Als je een leger ontwikkelt, doe het dan competent. Focus niet op de maximale toename van de aanval, maar laat een zwak verdedigend deel achter.

  Vergeet niet om de gebouwen te verbeteren, want met elk nieuw niveau zullen ze efficiënter werken. Probeer tijdens het extraheren van bronnen mijnen en bossen niet meer te verwoesten of alle missies te voltooien. Als uw dorp plotseling wordt aangevallen en geplunderd, zullen ook opslagruimtes vol voorraden worden verwoest. Het zal veel gemakkelijker zijn om het verlies te herstellen als actieve taken blijven bestaan. Besteed aandacht aan je held en geef hem nuttige vaardigheden. Probeer niet alles in één keer te behandelen, het is beter om je te richten op specifiekere talenten die nuttig zijn voor duidelijk omschreven taken.

  Spel March of Empires: War of Lords biedt een rijke selectie aan mogelijkheden. Hoewel het niet gezegd kan worden dat de richtingen radicaal verschillen van de games in dit genre, zijn ze ongetwijfeld begiftigd met een individuele benadering.

   

  March of the Empires: War of the Kings gratis download