Bladwijzers

Mass effect

Alternatieve namen: Mass effect

Mass Effect - een spel dat gedoemd was tot succes. Het is gemaakt in de beste tradities van het fantasy-genre. Ondanks enkele overeenkomsten met KOTOR is het project populair. Bovendien hebben de ontwikkelaars op meesterlijke wijze plagiaat vermomd onder een nieuwe uitstekende motor. De graphics in het spel zijn uitstekend, het vechten en fotograferen zijn realistisch, alle basiselementen van het genre zijn volledig vertegenwoordigd in één woord, er is niets om aan te klagen voor gamers. Verderop komt de hoofdpersoon bijeen, die vergezeld gaat van een paar kameraden die reizen over de uitgestrekte gebieden van de intergalactische ruimte. Ter beschikking van je personage zal een modern ruimteschip zijn genaamd Normandië.

B Mass Effect RS je zult kennis moeten maken met bekende dilemma's, de held zal moeten kiezen welke kant, goed of kwaad, om mee te doen. Tijdens intergalactische conferenties wordt het lot van planeten en hele sterrenstelsels bepaald. Ja, alles is te serieus, maar wat vond je ervan?

Omdat het verhaal van je held als gestart werd beschouwd, moet je allereerst Mass Effect downloaden. Om dit te doen, is het genoeg om de distributie van het spel te vinden op een van je favoriete torrents. Verder, alles op de duim - selecteer eerst de persoonlijkheid van je personage, maak zijn unieke biografie en je kunt veilig op reis gaan. Afhankelijk van welke biografie je kiest, veranderen de speldialogen en het aantal taken. In Mass Effect kunnen personages tot verschillende klassen behoren.

  • Psionik
  • Soldat
  • Tehnik

Ook zijn er verschillende gemengde klassen beschikbaar voor selectie De personage-editor neemt minstens een half uur van je af, maar het is zo goed ontworpen dat de tijd die je besteedt onopgemerkt zal blijven.

B Mass Effect-missies verschijnen vanuit het niets. De ontwikkelaars zijn erin geslaagd om het project intrigerend te maken, wanneer het erop lijkt dat vrijwel alles met gamer moet worden verbonden, de plot krijgt zoveel momentum dat het onmogelijk is om de ogen van het spel te scheuren. We kunnen eenvoudigweg niet zwijgen over het feit dat je uiteindelijk een echte Hollywood-actiethriller zult vinden, niet minder. Nou, in het algemeen besefte je dat je het spel moest downloaden, je mag dit niet missen, is het niet?

B Mass Effect-wapens van de helden van de modernste en krachtigste. Dus het zal vrij gemakkelijk zijn om met buitenaardse vijanden om te gaan. Je moet echter niet van tevoren ontspannen, probeer eerst een paar missies te doorlopen. Tekens zullen kunnen genieten van alle technische voordelen van de beschaving, waardoor het spel aanzienlijk wordt gevarieerd en het dynamischer wordt. Tussen gevechten kun je bevelen geven aan je bondgenoten, en doelen aanwijzen. Dat de waarheid het meest relevant is, zal het alleen zijn wanneer het geconfronteerd wordt met deze ervaren bazen, die zich op hoge niveaus van complexiteit voor je zullen openen.

Welnu, bent u er nog niet klaar voor om de verzameling van uw favoriete spellen te vullen met een nieuw exemplaar? Voor de duidelijkheid, stellen we voor om vertrouwd te raken met de video-traileropname voor de presentatie van Mass Effect, waarin in detail alle voordelen van het project worden beschreven.

 

Mass effect