Bladwijzers

Mass Effect 3

Alternatieve namen: Mass Effect 3

Helaas, boeiend en interessant science fiction genre vandaag de dag kan worden veilig opgeslagen in het Rode Boek. En hoewel een zekere mate van fantasie verhalen over ruimteschepen en dreigend vreemdelingen regelmatig, om ze te rangschikken naar de originele sci-fi genre kan een stuk zijn. Bedenk dat science fiction wordt beschouwd als degene die de verworvenheden van de moderne wetenschap, die zeker niet kan worden gezegd over deze film, niet over games, zeker niet in tegenspraak zijn. Echter, Mass Effect 3 - een spel dat probeert de echte fantasy herleven. Opvallend dat ontwikkelaars grondig bestudeerd alle functies en kenmerken van het genre voordat je begonnen met de trilogie. Zelfs de meest complexe fantastische momenten in de game er natuurlijk lenen zich aan de wetten van de logica en uitleg (nou ja, natuurlijk, als je niet een criticus, en zal niet te diep graven, proberen om een ​​verschil van een moment van de werkelijkheid te vinden). Goede en juiste sci-fi game - het is de meest geschikte antwoord Mass Effect 3 pct.

De basis van de wetenschappelijke ideeën van het project genomen zulk een "nul-element", waarmee u een heleboel verschillende objecten veranderen in arbitraire grenzen. Game-ontwikkelaars hebben zich aan te nemen dat de dichter bij de XXII eeuw dit item, het - Mass Effect - zal overal en altijd gebruikt worden (in Mass Effect 3 missies of andere manier bewijzen dat zij in actie als u wilt in staat zijn om te begrijpen! ). En het zal van belang zijn op alle gebieden van het menselijk leven en de activiteit: in motoren van vliegtuigen en ruimtevaartuigen, wapens, huishoudelijke artikelen. Op het eerste gezicht lijkt het misschien nogal verwarrend en onrealistisch echter ernstiger te begrijpen, kunt u een verklaring voor alle mensen zonder uitzondering te vinden. Bovendien zijn de meest surrealistische element in Mass Effect 3 - een wapen dat werkt door het veranderen van het koellichaam, en het heeft een wetenschappelijke basis. Zoals u kunt zien, de spelontwikkelaars om eigen creatie kwam met de grootst mogelijke verantwoordelijkheid. En dat het niet uitmaakt hoe een combinatie van kwaliteit gameplay en meer of minder realistisch verhaal is de sleutel tot succes?

Voordat je Mass Effect 3 te downloaden, denken als u bekend bent met de vorige delen van het project zijn. Zo niet, dan zal het echte plezier van het spel niet kunnen krijgen. Sterk aan te bevelen dringend in te halen. Bovendien, de eerste en tweede deel van de massa-effect is niet erger dan het definitieve ontwerp van de trilogie. Gaan in het spel, zal je weten dat de legendarische held Shepard werd ontslagen uit de organisatie, maar voor een lange tijd zonder werk blijven, natuurlijk, kon het niet. Reeds bekend bij Mass Effect 3 karakters en nieuwkomers zullen de hoofdpersoon weer helpen om de aarde te redden van de invasie reapers. Tenslotte fans wachtte het projectresultaat - alle verhaallijnen samen in het derde deel. Levendig voorstellen alles wat je voorbereid op het spel kan worden gekeken naar Mass Effect 3 trailer video. Geloof me, je kan niet onverschillig blijven!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more