Favorieten

Master of the Winds

Alternatieve namen: Master of Winds

MasteroftheWindsOnline - een gratis multiplayer online game, gratis, gemaakt in de favoriet van veel spelers hebben het fantasy genre. Online game MasteroftheWinds opmerkelijk, niet alleen voor hun lidmaatschap van dit genre. Vermeldenswaard is haar identiteit, omdat het te houden op de markt van vandaag is erg moeilijk spel producten.

RegistratsiyavigreMasteroftheWinds zeer eenvoudig en neemt niet veel van uw tijd in beslag nemen. Om te beginnen, moet u op de proppen komen met een game naam waaronder zal in het spel worden ondertekend, en geef vervolgens een wachtwoord om toegang te krijgen tot uw account en e-mailadres waarnaar u bericht dat de registratie MasteroftheWinds voltooid.
MasteroftheWinds online spel, dat reeds heeft alle standaard vertrouwd te veel fantasie races - mensen, orcs, goblins, dwergen, elfen en trollen. Ontwikkelaars besloten geen sluw filosoferen en gebruiken al geliefd door velen karakters.

Grootst bevrijd van alle rassen zijn de mensen - de meest flexibele, aanpasbare en nobele personages behoren tot een stam van mensen precies. Het is interessant dat elk ras heeft zijn eigen unieke taal die haar vertegenwoordigers hebben gesproken, hoewel universele dialect waarmee de communicatie plaatsvindt tussen rassen, is ook aanwezig. Hierdoor speelt MasteroftheWinds wordt veel interessanter.
In het spel zijn er genoeg groot aantal beroepen die grofweg kunnen worden onderverdeeld in de strijd en non-combat. In het begin van het spel kun je kiezen voor een van de drie primaire klassen, die de ontwikkeling tak van je personage zal bepalen: rookie - combat klasse Everyman - de keuze van degenen die liever een felle strijd pad koopman en leerling tovenaar - de basisklasse voor alle die dromen begrijpen alle geheimen van magie en wijsheid.

Elk personage heeft een basis set van functies die in de loop van de ontwikkeling kan worden verbeterd: lenigheid, kracht, intelligentie, uithoudingsvermogen, charme en wijsheid. Ook in het spel zijn er verschillende soorten magie, zoals de magie van water, vuur, lucht, aarde, goed en kwaad, maar ook als zodanig unieke soorten magie, als bij toverslag lichaam en geest magie.

Als je moe van de eindeloze gevechten en oorlogszuchtige levensstijl zijn niet een beroep op u - begint het spel MasteroftheWinds online te spelen, kunt u altijd kiezen voor de weg van de vrede, zich bezighouden met onderzoek van nieuwe landen, de studie van vreemde talen, een verscheidenheid van prooi middelen en het creëren van unieke items . Dit pad kan een uitstekende bron van extra middelen en deskundigheid, maar vergeet niet dat de verhaallijn in dit spel moet u een grotere vastberadenheid en bereidheid om te vechten om hun waardigheid te beschermen en in het belang van de strijd voor een rechtvaardige zaak. In MasteroftheWinds zal het spel interessant voor alle liefhebbers van ingewikkelde en epische verhalen.

Als er al praten over het verhaal, was de situatie als deze.
Zoon Elven god Loteriana, Alkabadur besloten dat heeft ook het recht om wezens die hun kinderen geloofden creëren. Maar zijn gedachten waren zwart en magie - zwak, en dus magische wereld vol hordes vreselijke wezens. Alka-Badur opgejaagd uit de hoge raad van de goden en vonden onderdak in de ontoegankelijke bergen, waar hij bleef experimenteren met duistere magie.

Het hoogtepunt van zijn experimenten was de race is precies het tegenovergestelde elfenstam - Orcs ontmoedigend en maakt indruk met zijn lelijkheid. Zo slecht, langzaam maar zeker, en zegevierde na een tijdje de oude manier van de wereld gevallen. Dit betekent dat nu iedereen een god kan worden. En de oorlog uitbrak.

Speel het spel online MasteroftheWinds zou ook leuk zijn vanwege de kwaliteit designinrichting. Graphics in het spel aangenaam blij met hun authenticiteit en originaliteit. Alle opgesteld in zeer degelijk en duidelijk vragen over wat een raar ding verstopt onder de naam "boom" van de gebruiker niet aan de orde.

In het algemeen, igraMasteroftheWinds online laat slechts een aangename ervaring, en niet alleen omdat het een waardige opvolger van de tradities van het fantasy genre, niet omdat het een goede verhaallijn, een dynamische gemeenschap van spelers, niet omdat ontwikkelaars er alles aan om dat hun product wordt ontwikkeld en is altijd op een behoorlijk niveau geweest. Deze niet. En omdat dit spel heeft een "twist" - een aangename en ontspannen sfeer, die moet dat het verblijf in het spel langer gewaarborgd. En geloof me, dit kunt doen, zul je geen spijt van hebben een beetje.
Registreren en bewijzen dat je waardig zijn om een ​​echte god te worden!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more