Bladwijzers

MechRage

Alternatieve namen: Mechrage

De realiteit van de planeet na een nucleaire explosie, de dominantie van kunstmatige intelligentie, brutale confrontatie kolonisten in de strijd voor elke vierkante meter en strijd gigantische robots - MechRage online wereld is gemaakt voor degenen die een passie voor science fiction en cyberpunk stijl. Online browser spel MechRage - is een massively multiplayer strategie in de eerste persoon, waarin je staat machtige Mech robot en zal uw eigen kolonie te maken, om haar te beschermen en nieuwe gebieden te winnen.

Om het spel MechRage bijna elke computer past met het besturingssysteem Windows 98/ME/2000/XP/Vista x32/Seven, Processor Intel Pentium III 800 MHz of hoger, 256 MB RAM en een grafische kaart minstens 64 Mb. Om je speelt behalve verbinding maken met het internet vindt u een browser plugin geïnstalleerd Adobe Flash Player versie hoeft niet lager is dan 10. 0. U kunt Internet Explorer gebruiken om minimaal versie 8 te kiezen. 0, FireFox niet lager is dan 6. 0 versie, Google Chrome of Opera.

Doe mee met het spel MechRage beschikbaar op verschillende manieren:

 • Authorization behulp Looki-rekening
 • Met zijn account in Facebook voor registratie
 • Voor geregistreerde gebruikers Google

Als geen van de methoden die u niet bevalt, ga dan via de standaard procedure (inschrijving MechRage) op ofsayte spel.

MechRage online registratie in deze fase voorbij is.

MechRage online game niet het karakter selectieprocedure hebben, maar gewoon geeft je Furs, die in het verlengde van je in deze cyberpunk werkelijkheid zal worden.

Verder MechRage online spel waarin er geen verdeling in facties, als zodanig, en een systeem van rangen vrij conventioneel.

Er zijn slechts specialisatie - afhankelijk van de prevalentie van specifieke tactische acties van de robot, kan het

 • Warrior
 • Destroyer
 • Spy
 • Shooter
 • Guard
 • Tank
 • Explosieve
 • Transporter

Als we praten over persoonlijke successen van je held robot, zou het leuk zijn om tot de rang van de militaire commandant zijn - de meest opmerkelijke spel rang. Met deze status je held zal meer mogelijkheden in het spel. U kunt deelnemen aan de demonstratie gevechten die meer zal verdienen en punten verzamelen en ervaring.

Arsenal krijgsheer vacht is vrij goed:

 • Vlammenwerpers
 • Laser pistool met een schild
 • Rocket

Nou ja, natuurlijk, spelen MechRage zou moeilijk zijn zonder haar leger van robots. Het plaatsen van het veilig aangaan grootschalige gevechten en win nieuwe gebieden om hun kolonie uit te breiden. U kunt ook deelnemen aan een van de allianties en koloniale oorlog met een sterkere tegenstander. Een andere belangrijke factor voor het bont en militaire reputatie - bijvoorbeeld als u op zoek naar een gemakkelijke prooi en vallen een zwakke tegenstander, respect te verliezen voor bondgenoten. Kortom, als je speelt in MechRage actieve, waardig en volgens de regels, kun je een fatsoenlijke militaire carrière te maken.

Maar degenen tot wie zij is niet bijzonder belangrijk is, kan het spel spelen online MechRage in de andere richting en volledig uiten zich in het oplossen van strategische taken. Vooral op het spel - om een ​​basis te bouwen en ontwikkelen van de infrastructuur - een topprioriteit voor je held. Om uw eigen database op te bouwen, moet u de montage winkel te beginnen, die werken robots te creëren. Wanneer een voldoende aantal van hen, dan overgaan tot de bouw van andere faciliteiten. Gedolven gebouw hulpbronnen zoals goud, silicium en titanium, de spiders van zoekmachines. U kunt ook uitrusten een mijnschacht en extract middelen vanaf daar.

Een speler mag bouwen tot vijf databases. De basis voor offensieve operaties, defensief, of universele (het hangt af van wat voor soort gebouw zal worden gebouwd op zijn grondgebied) - elk van hen moet zijn lot zijn. Met de nodige middelen, kunt u een database van alle soorten die aanzienlijk uw positie in het spel zal versterken bouwen.

Uit het bovenstaande kunnen we concluderen dat het spel online MechRage zal even spannend als fans strategieën, en degenen die geïnteresseerd zijn in arcade oorlog kosmische karakter. Nou, je gezond en evenwichtig spel!

 

MechRage online registratie