Bladwijzers

Balg. Land

Alternatieve namen: Balg. Land

Balg. Land online game - MMORPG spel postapokapsticheskaya klant fantastische thema's. Deze unieke combinatie van ongelooflijke gebeurtenissen met een vleugje fantasie en verbazingwekkende technologie├źn van de toekomst. Balg. Kadastrale registratie neemt u mee naar de toekomst waar je eigen ogen kan zien wat er gebeurt in de wereld, die zo wordt veranderd nucleaire oorlog. De ramp reed mensen in de uitgestrektheid van de ruimte en heeft geleid tot mutaties wezens die op de planeet gebleven. Insecten en dieren veranderd in gevaarlijke monsters en mutanten bijnaam mollen vanwege ondergronds leven, en heeft mishandeld. Mensen die terugkeren na vele jaren op Aarde, zal moeten vechten tegen al dit kwaad. Noodzakelijk om de bloeddorstige wezens norovyaschih aanval op de meest onverwacht moment te vernietigen. De mensheid heeft voor het bouwen van databases en tot vaststelling van beschermende maatregelen voor het verkrijgen van onderdelen voor beschutting tegen de gevaren van allerlei aard. En als het gaat om de noodzaak om de schuilplaats te verlaten en in de openbaarheid, moeten we enorm bont te gebruiken. Inderdaad, in de atmosfeer van de aarde, wordt zelfs de lucht vergiftigd! Zodat degenen die zal spelen in de balg. Aarde zal moeten leren zich aan te passen en aan te passen aan verschillende omstandigheden.

Zodat u kunt het spel downloaden zonder problemen balg. Aarde, zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de volgende lijst van de vereiste parameters:

- Besturingssysteem Windows XP / Vista / 7;

- Processor 1000 MHz

- 64 MB videokaart met ondersteuning voor OpenGL 1. 2;

- 256 MB RAM-geheugen.

Datum BELLOWS in het spel. Aarde passeert in de client. U moet uw login en wachtwoord in te voeren, en komen met een bijnaam. Ook bevestigt de naleving van de regels van het spel. Dat is alles, nu is er geen obstakel op de weg naar een spannend avontuur!

Speel spel balg. Je zal landen op de zijkant van een van de bestaande volken. Zijn slechts drie

1. Opara werd ooit gebruikt om te verwijzen naar soldaten in het heetste punt van de vijandelijkheden. Naast gevangenen uit andere landen hier ook verzonden. Je kunt alleen maar voorstellen zo'n voorwaardelijke! Maar enige tijd werd een onafhankelijke natie en leidt momenteel haar beleid.

2. Krada zeer vrijstaande natie. Het is samengesteld uit onafhankelijke piloten die, in principe, is een ander leven niet vertegenwoordigen.

3. Vereist - een land waar orde heerst, en bewoners angstig buigen voor de wet. Piloten en geleerden van deze natie liefde gerechtigheid en zijn bereid op te offeren, als ze maar regeren voor altijd.

Elk land heeft zijn eigen stad, waarin er alle nodige faciliteiten. Hier is een lijst van gebouwen die kunnen worden uitgeoefend inwoners: bont winkel, winkel-apparatuur, magazijn, proefstation, installatie aanpassingen balgen, reparatie-en onderhoudsbedrijven, fabriek apparatuur, fabriek vaardigheden. Elke locatie is voor bepaalde spelfuncties.

Spelers hebben de status, die wordt bepaald door de acties die in relatie tot andere personages worden uitgevoerd. U kunt de status van een neutrale, huurling of rebel hebben. Maar wie je ook bent en welke kant zou niet vechten, moet je zorgen te maken over hun eigen ontwikkeling. Je moet de belangrijkste kenmerken pomp - het vermogen (de mogelijkheid om zelf een pistool, gebruik bescherming, en dus ) Alsmede aanvullende informatie, genaamd vaardigheid. Vaardigheden zijn onderverdeeld in categorie├źn zoals Sniper, productie, vakhandel.

Voor balg. Land was comfortabel om te bespelen, moet je zorgen voor de goed bewapende en andere nuttige apparatuur. Arsenaal van wapens in het spel is indrukwekkend. Hier zijn er geweren en kanonnen, en phasers en granotomety en lasers en energie wapens en andere dodelijke dingen. Daarnaast moet je munitie kopen, dat schelpen, cartridges, plasma, raket kosten phaser onderdelen omvatten. Wat de rest van het materiaal beschikbaar in de game drives, reactoren (power equipment), chips (extra eenheden, waardoor een aantal van de kenmerken van het personage te verhogen), reparatiesets, Shockers, teleportatory stationaire extraheren modules (modules gebruikt) en aanvullende modules voor mijnwerkers en transporten. Nou ja, natuurlijk, het belangrijkste gameplay element - robots, bijgenaamd bont. Ze zijn vechters, verkenning, vervoer, getters. Zoals blijkt uit de naam zelf, de robots voeren verschillende functies.

Game balg. Land bereid veel interessante quests. Opdrachten leren type, en die vereisen het doden van monsters of het verzamelen van buit. Monsters zelf een enorme hoeveelheid hier. Deze kevers en slakken en spinnen en wormen en beren en dazen en andere vuiligheid. Door dezelfde buit, bijvoorbeeld, verwijst Venom Sac Spider, Scorpion Pincer, Snor Mantis, Worm segment, Crystal Green Magma container en meer. Alles wat men kan krijgen bij het uitvoeren van taken die kunnen worden opgeslagen in het ruim. Het is vermeldenswaard dat de greep van de angst dat het bevordert de veiligheid artikelen.

Het spel heeft alles voor de succesvolle promotie naar de top, het belangrijkste ding - niet lui inspanningen. Word lid van de virtuele wereld en iedereen je talenten! Kan je altijd lachend geluk!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more