Bladwijzers

Medieval 2: Total War

Alternatieve namen: Medieval 2: Total War

Medieval 2: Total War - computer spel turn-based battle. Spel Medieval 2: Total War vertegenwoordiger daaropvolgende games via de ene na de Medieval: Total War. Net als bij de vorige serie games, en deze optie is niet genoeg fans in de hele wereld. Alleen al de ontwikkeling van onze verhalen met jullie, hier komen dezelfde wijziging in de gebeurtenissen: de ontdekking van het buskruit, de invasie van andere nederzettingen en allerlei andere grote gebeurtenissen.

Over de grootste serie van games, zo perfect strategisch en economisch perfect uitgelijnd, kunt u praten en praten eindeloos. Immers, het is echt goed project. Bedrijf Creative Assembly is niet veel verandering heeft een reeks van vorige game Rome ingediend: Total War en het resultaat was een spel Medival 2 Total War. Dat is alleen maar echte fans, of degenen die in andere series van wedstrijden gespeeld, begrijpen dat belangrijke veranderingen die gebeurd was.

Beter kosten je probeert jezelf te spelen en dan conclusies trekken. Eerst moeten we Medieval 2 te downloaden: Total War, met alle nodige computerprogramma om te springen. Maar eerst, adviseren wij u om te bladeren de Medieval 2: Total War screenshots en video's, en lees onze spullen, hoewel de makers bedacht optie voor beginners - leerproces. Misschien tot ontzetting van ambachtslieden - educatief spel verplichte passage.

Zoals in de voorgaande serie speel Medieval 2: Total War zul je een van de regerende partijen. Hier zijn er eenentwintig factie, waarvan er slechts zeventien spelen, en slechts vijf zijn in eerste instantie voor beginners:

• Koninkrijk van Engeland;

• Koninkrijk Frankrijk;

• Heilige Roomse Rijk;

• Republiek van Venetië;

• Koninkrijk Spanje.

Koninkrijk van Engeland - vertegenwoordigers van verschillende elite boogschutters en sterke infanterie. Voor een klein JavaScript-opties cavalerie.

Koninkrijk Frankrijk - heeft een professionele leger, gendarmes, zware cavalerie.

Heilige Roomse Rijk - alle kenmerken van een sterk leger, maar niet in de latere periode.

Republiek Venetië - met de aanwezigheid van een zwakke cavalerie en Marine infanterie-eenheden hebben de sterkste en de militie.

Koninkrijk Spanje - heeft een sterke en professionele cavalerie, infanterie, leger en marine.

Voor alle verdere spel is afhankelijk van de keuze van de factie geweest. Dus let op het. U als de beste leider moet zo veel moeite te investeren en spelen op militaire kaarten buiten zijn huis en inrichting en het beschermen van uw nalatenschap.

Hier is een belangrijke focus van religie. Alles in het werk dat de paus zou worden wist je complimenten. En dat ongelovigen snel uit het spel verwijderd.

Game Medieval 2: Total War verwelkomt bereid en enthousiast om de hele opbouw van een strategische en economische betekenis gevechtshandelingen winnen. Spel zal niet onverschillig laten en zal aantrekken afbeeldingen van hoge kwaliteit. Muziek lijken vertrouwd, omdat er niet veel gewijzigd sinds de laatste versie verandert het spel.

Het kost slechts naar de site en het spel Medival 2 Total War downloaden. En je moet de wereld te veroveren uw sterke punten en talenten. Je speelt goed!

 

Medieval 2: Total War