Bladwijzers

Medieval Total War

Alternatieve namen: Medieval Total War

Medieval Total War - computer-turn-based spel, wat suggereert strategie. Spel Medieval: Total War is de tweede serie Total War, de tweede splash van talent en inspiratie fabrikanten. Volgt de Shogun: Total War na twee jaar. Spel Medieval Total War koninkrijken, als een nieuwe fase in je spel wereld. Dit is een kans om zichzelf te maken als een visionaire leider en een uitstekende tactiek van een leger van historische personages.

Er wordt gezegd dat je kunt spelen Medieval: Total War downloaden en probeer je hand. Het is de enige manier, en daarvoor vindt u de aanwezigheid van bepaalde programma's nodig voor het downloaden van spelletjes op de computer. Maar eerst lezen van de beschrijving voorgesteld Medieval Total War games en bekijk alle soorten Medieval: Total War screenshots en video's over de gameplay.

Speel Medieval: Total War je wakker van een persoon vertrouwen in hun capaciteiten en mogelijkheden ridder. Uw belangrijkste en enige doel in het spel is om je eigen imperium te creëren binnen bepaalde gebieden - Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Alleen hier kun je kennis en vaardigheden in een globale strategie en een stap in de tactische gevechten die plaatsvinden in real time te tonen. En dan moeten we zeggen dat er twee manieren van gameplay: enkele stap, die betreft het vinden van het teken op de kaart, en de ontwikkeling van het leger en voor het welzijn van het rijk of factie gevechten in real-time in 3D-formaat.

World Games Medieval: Total War is verdeeld in twintig fracties, maar is alleen beschikbaar voor twaalf. Om de vroege stadia van de facties passen zijn drie opties:

• Almohaden;

• Koninkrijk van Engeland;

• Byzantijnse Rijk;

• Egypte

• Heilige Roomse Rijk.

Almohaden - hebben uitstekende cavalerie en technologieën van de late periode.

Koninkrijk van Engeland - de vertegenwoordigers van de beste boogschutters en sterke zware infanterie. Maar het gebrek aan diversiteit cavalerie.

Byzantijnse Rijk - heeft een goede strategische ligging, de beste vroege troepen en het vijandelijke leger, maar heeft niet veel soorten technologieën en de late periode van het buskruit.

Egypte - Fatimiden-dynastie met fatsoenlijke cavalerie, maar een zwakke infanterie.

Heilige Roomse Rijk - voor alle mogelijke parameters troepen aan de beste prestaties, maar niet in de latere periode.

Ook tijdens het spel zijn er nieuwe factie, bijvoorbeeld als de Gouden Horde - de vertegenwoordigers van de meest krachtige cavalerie, infanterie maar nietige.

Medival Total War game verwacht dat je om te vechten voor hun open ruimtes, die in zijn beste kwaliteit graphics. Middeleeuwse wereld draagt ​​zijn kleurrijk en ongewoon. Ook het spel is interessant omdat het gebruik maakt en historische figuren, en ze hebben betere eigenschappen, zoals Richard Leeuwenhart en El Cid. En veel aandacht besteed aan religie in fracties die helpt bij de opbouw loyaliteit van de bevolking.

In het algemeen, downloaden we alleen Medival Total War en je bent klaar voor de strijd bent. Good luck gameplay!

 

Medieval Total War