Favorieten

Melting World Online

Alternatieve namen: MWO

Veel vechten met monsters en aliens om de mensheid te beschermen tegen uitsterven en terugkeren naar haar suprematie op de planeet die werd verloren na een wereldwijde natuurramp - dat zijn de doelstellingen van de volgende ruimte strategie "melting werelden" of Melting World Online.

Om te kunnen spelen in de Melting World Online heeft u een computer nodig met geïnstalleerde besturingssysteem, Windows Vista of Windows 7 Processor Pentium 3 700Mhz of hoger, minimaal 512 MB RAM. Internet-verbinding moet groter zijn dan 512 Kb per seconde. In het instellingenscherm, stelt u de resolutie op ten minste 1024x768 en 16 bit kleur. Internet Explorer minimaal versie 8: direct aan de gameplay, je een browser nodig. 0, FireFox niet lager is dan 6. 0 versie, Google Chrome of Opera met de plugin Adobe Flash Player versie niet lager dan 10.

Doe mee met het spel Melting World Online wordt gedragen door de standaard procedure. Op de officiële website van het spel, druk op de 'play', dan zul je in de vorm vullen gegevensregistratie Melting World Online. Voer uw gebruikersnaam, geldig e-mailadres en wachtwoord. Vervolgens accepteer de licentieovereenkomst en het uitvoeren van primitieve rekenen, na - ". Om te spelen" Het blijft alleen om te controleren of succesvol geactiveerd in uw Melting World Online Online registratie en vecht!

Als u het type van de spelers die niet graag hun zorgvuldige selectie van het begin van de kenmerken van het spel karakter en andere dingen compliceren, dan zul je zeker hier. Online spel Melting World Online tegen absoluut eenvoudig - je de piloot en de auto-robot, die het zal beheren toewijzen. U kunt behalve om kennis te maken met hun parameters. In de toekomst kunnen ze worden verbeterd, en een aanvulling op dat alles, nou ja, in dit toneelstuk Melting World Online zal, zoals ze zeggen dat gegeven. Als je verder door de levels, kun je punten verzamelen en het verwerven van meer robots (totdat je tot acht), en huur piloten. En als het spel Melting online World Online zal niet toestaan ​​dat u om te zwerven in de selectie van het karakter, het selecteren van wapens je het volledig te compenseren. Artillerie, machinegeweren, anti-aircraft missile launchers, granaatwerpers, balk en plasma lasers, etc. etc. Bij elk wapen zijn spectrum van actie en applicatie, zodat een goede afspiegeling, en wanneer dat nuttig is voor jou.

Melting World Online online spel waar je piloot een systeem van niveaus van deze vaardigheid-niveaus van ontwikkeling. Met hun groei en groei van uw vaardigheden, hoewel ze worden gedistribueerd naar uw hele team, het maakt niet uit hoeveel het was geen robots en piloten huurlingen. Sami gevechten uitgevoerd in stap modus (dat is heel natuurlijk voor RTS). Misschien soms is het verslavende gameplay, terwijl aan de andere kant - er is tijd om te beslissen over tactiek, of herinneren wat de robot dan gewapend, want als ze al acht onvermijdelijk beginnen te bot. En door de manier, omdat deze strategie, is er nog een ding, dat is te wijten aan het spel online te spelen Melting World Online naar de geest, en niet overhaast - ". Actiepunten" een Simpel gezegd, beperk je stappen. Deze punten worden vrij snel uitgegeven, en hun voorraad munitie hangt af van uw robot (armor, wapens, enz. ) Dus wegen (letterlijk en figuurlijk) acties van piloten en robots - in uw voordeel.

Speel spel Melting World Online online en ontwikkelen van je personage (team) die u worden aangeboden op drie gebieden: het verbeteren van tactiek van de aanval (om de nauwkeurigheid, bereik, schade te ontwikkelen), tank (dat betekent aandacht voor survival skills), gewoon om aan te werken het voordeel van zijn team (reparatie robots bezig inventaris, de exploratie en productie, etc. ). Wat die liever of ontwikkelen in alle richtingen als je eenmaal besluit.

Nou ja, natuurlijk, Melting World Online spelen alleen een of andere manier niet echt. Groep gevechten en duels in het geheim waren significant diversificatie van de gameplay, en in termen van ervaring zal een stuk nuttiger dan strijd bazen singles zijn. Dus nodig je vrienden (of doe mee clans) en tonen hun vaardigheden strateeg fanta-buitenwereld Melting World Online! Game MWO - precies wat je zocht!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more