Bladwijzers

Voeg magie samen!

Alternatieve namen:

Voeg magie samen! ongelooflijk verslavend puzzelspel! Graphics in cartoonstijl, mooi en kleurrijk, soms krijg je de indruk dat je naar een tekenfilm zit te kijken. De game heeft leuke muziek en goede stemacteurs voor alle personages. Hier moet je puzzels oplossen en een enorme fantasiewereld verkennen.

Bepaal zelf wat je gaat doen in dit prachtige spel:

  • Verken de magische wereld
  • Maak reisartikelen
  • Kom uit de eieren van wezens van de meest ongelooflijke soorten
  • Upgrade en power je beesten
  • Maak een dierentuincollectie van een grote verscheidenheid aan fauna

Alle klusjes in het spel zijn erg vermakelijk en worden helemaal niet moe.

De wereld in het spel is vervloekt en het is op jouw schouders dat de taak zal liggen om het te genezen door de vloek te verwijderen. Helpt je held om een geschenk te maken waarmee je planten, dieren, voorwerpen en zelfs bomen kunt combineren. Het helen van de magische wereld is geen gemakkelijke taak, je moet slim zijn.

Je kunt een pauze nemen van je missie om de wereld te redden door je tuin te versieren. Vul het met de meest ongelooflijke planten en dieren. Als je het allemaal samenvoegt, kun je nog meer ongelooflijke bewoners voor de tuin krijgen.

Als je op reis bent, heb je verschillende items en een hulpmiddel nodig om te maken dat precies op de schouder ligt, denk er maar eens over na hoe je het moet doen.

Combineer verschillende soorten magie om resultaten te bereiken.

Speel Magie Samenvoegen! Dat kan lang, want in het spel moet je meer dan 500 verschillende soorten items maken. Meer dan 80 tests die je moet doorlopen voordat je slaagt.

Log elke dag in op het spel en ontvang beloningen voor het inloggen. Het is niet nodig om elke dag veel tijd in het spel door te brengen. Je kunt slechts 5 minuten of de hele dag spelen, het hangt allemaal af van je verlangen.

Alle dieren in het spel zijn best schattig, de planten zijn helder en ongebruikelijk, het spel is erg mooi. Een goed humeur na de wedstrijd is gegarandeerd, zelfs de mist van de vloek die de magische tuin bedekt ziet er niet zo eng uit.

Tijdens je avonturen ontmoet je veel magische wezens, eenhoorns en zelfs magische feeën. Maar pas op voor de duistere tovenaars, ze zijn sluw en zullen zeker proberen de wereld kwaad te doen door je tegen te houden.

Speciale evenementen vinden vaak plaats in het spel, waarin u de kans krijgt om te strijden en waardevolle prijzen te winnen die u op geen enkel ander moment kunt krijgen.

Er is een in-game winkel waar je in-game valuta, decoritems en gereedschappen voor echt geld kunt kopen die handig voor je zullen zijn tijdens je reizen. Ontwikkelaars zullen graag financiële beloningen ontvangen voor hun werk, maar het is niet nodig om aankopen te doen.

De game wordt regelmatig bijgewerkt, wat betekent dat er nog krachtigere items en spreuken op je wachten. Je kunt nog meer ongelooflijke wezens in je magische tuin krijgen. Ze hebben allemaal een thuis nodig, proberen de vloek zo snel mogelijk te verwijderen en de betoverde wereld te bevrijden van de krachten van het kwaad.

Voeg magie samen! u kunt gratis downloaden op Android door op de link op deze pagina te klikken.

Begin nu met spelen, red de magische wereld van de vloek!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more